Udhëzuesi juaj për të bërë komentet më të mira në YouTube

Udhëzuesi juaj për të bërë komentet më të mira në YouTube

Nuk ka mënyrë më të lehtë për të bërë emrin tuaj në YouTube sesa me një kanal të suksesshëm komentesh. Komentarët dolën në YouTube gjatë dekadës së fundit. Me kalimin e kohës, videot me komente mbi të gjitha temat, duke filluar nga politika në lojëra, morën vrull.
Video komentuese tani mund të gjenden në pothuajse çdo temë nën Diell. Ato janë më të lehta për tu bërë, sepse nuk keni nevojë të dilni nga rruga juaj për të krijuar përmbajtje të re. Duke dhënë mendimet tuaja për punën ekzistuese, ju i lejoni njerëzit të përjetojnë atë pjesë të përmbajtjes përmes jush. Për kanalet e komentimit, është narratori ai që bëhet subjekti kryesor i vetë përmbajtjes. Sidoqoftë, pavarësisht se komentet në YouTube janë më të lehta për tu xhiruar, ato gjithashtu mund të jenë lloji më i ndërlikuar i përmbajtjes për të marrë të drejtën.

Pse video komentuese të YouTube?

Shqyrtimet kanë qenë gjithmonë pjesë të njohura të përmbajtjes. Njerëzit shpesh i drejtohen rishikimeve dhe dëshmive para se të vendosin nëse duan të blejnë një produkt. Në mënyrë të ngjashme, njerëzit kanë qenë gjithashtu gjatë historisë të interesuar për artin e tregimit të mirë.

Komentet në YouTube paraqesin një vend unik, në kombinimin e këtyre të dyjave për të paraqitur opinione mbi tema të ndryshme. Si krijues i përmbajtjes së komenteve në YouTube, gjithashtu nuk keni pse të shqetësoheni për të ardhur vazhdimisht me video të reja origjinale. Kjo nuk do të thotë se nuk keni pse të kujdeseni për të prodhuar përmbajtje me cilësi të lartë. Në vend të kësaj, lloji i përmbajtjes që do të krijoni do t'i sigurojë auditorit tre informacione të vlefshme:

 • Vetë përmbajtja, çfarë do të thotë dhe pse keni zgjedhur të komentoni mbi të.
 • Mendimet tuaja për përmbajtjen. Një perspektivë e freskët që i shton vlerë përmbajtjes origjinale fton suksesin më të madh në formën e vërtetë Abonentë në YouTube.
 • Çfarë mund të marrë auditori nga përmbajtja.

Pamjet tuaja në YouTube pasqyrojnë numrin e njerëzve që ose ishin të interesuar për temën ose ishin angazhuar tashmë me përmbajtjen. Njohja e kësaj është thelbësore, pasi komenti juaj nuk mund të drejtohet drejt një lloji specifik shikuesi. Të gjithë, pavarësisht nëse ishin përfshirë apo jo me përmbajtjen që po komentoni, duhet të jenë në gjendje të angazhohen me ju.

Në këtë mënyrë, bërja e komenteve në YouTube mund të bëhet më komplekse. Sidoqoftë, planifikimi i kovës tuaj të përmbajtjes para kohe dhe marrja e kohës për t'u zhytur në temat që zgjidhni mund t'ju ndihmojë të qëndroni në krye.

Llojet e videove të YouTube për komentues

Komentet në YouTube përfshijnë çdo temë nga filmat dhe muzika, tek sportet dhe lojërat, politika, këlyshët, moda, tmerri dhe madje edhe çështjet mjedisore. Krijuesit e përmbajtjes së videove të komenteve në YouTube zakonisht zgjedhin të punojnë në një vend të caktuar.
Nëse bëni komente bazuar në rishikimet e lojërave, atëherë në mënyrë ideale duhet t'i përmbaheni asaj teme. Kjo është pasi auditori që vjen për të parë videot tuaja, është atje për të parë një lloj përmbajtje të caktuar. Pra, nëse pretendimi juaj për famë ishin komentet e lojërave, atëherë kalimi i papritur në financa mund të ishte një ide e keqe. Kjo është pasi ju mund të përfundoni ngadalë duke humbur abonentët e vërtetë të YouTube që kishit fituar deri më tani. Nga ana tjetër, shumë kanale komentuese në YouTube zgjedhin të ndjekin tema të ndryshme, për sa kohë që ato janë të ngjashme dhe të rëndësishme për njëri -tjetrin.

Një shembull i kësaj është një komentues i lojërave i cili merr pjesë në vlerësimet e filmave. Filmat që ata rishikojnë megjithatë, janë ata që bazohen në video lojëra. Kjo i ndihmon ata të tërheqin lidhjen midis përmbajtjes së tyre ekzistuese dhe përmbajtjes së re që ata po krijojnë, pasi ato po degëzohen.

Komentet janë një nga llojet e videove në YouTube që lejojnë rritje më të shpejtë në platformë. Këtu janë pesë llojet më të njohura të komenteve në YouTube:

Llojet e videove të YouTube për komentues

1. Shqyrtime filmash

Për një kohë të gjatë, rishikimet e filmave mund të gjendeshin vetëm në gazeta, blogje dhe revista. Sidoqoftë, rishikimet e filmave në YouTube përdorin të dy klipet nga vetë përmbajtja, fotografitë, muzikën, si dhe rrëfimin me cilësi të lartë.

Kjo i lë njerëzit me një ide më të mirë se çfarë mund të presin nëse zgjedhin të hyjnë për të parë një film të caktuar, ose të shikojnë një shfaqje të re televizive. Me rritjen e platformave OTT dhe njerëzit që tani kërkojnë mënyra për të zgjedhur përmbajtje të re për të parë, shqyrtuesit e filmave në YouTube kishin gjetur tregun e tyre.

Nëse po mendoni të bëni rishikime filmash ose shfaqjesh televizive për të marrë abonentë dhe rritje në YouTube, atëherë duhet të jeni të kujdesshëm për një gjë. Kjo do të thotë, duhet të jeni të kujdesshëm ndaj të drejtës së autorit pas materialit që përdorni. Ndërsa nuk ndodh gjithmonë, polemikat e YouTube rreth rishikimeve të filmave dihet se kanë ndodhur. Kjo shihet kryesisht në formën e goditjeve të të drejtave të autorit nga krijuesit e përmbajtjes origjinale.

Sidoqoftë, mund ta kapërceni këtë. Ekziston një sasi e kufizuar e videoklipeve që ju lejohet të përdorni për video të caktuara. Ndërsa ligji për të drejtat e autorit ndryshon nga vendi në vend, mund të zbuloni se jo çdo film apo shfaqje televizive është nën të njëjtin shqyrtim. Sidoqoftë, bëni gjithmonë kërkimin tuaj dhe kuptoni se ku qëndroni bazuar në të drejtën e autorit. Kjo do t'ju ndihmojë të shmangni demonetizimin ose heqjen e videos tuaj. Sidoqoftë, mund të përdorni një numër më të madh fotografish pa pasur nevojë të shqetësoheni për goditjet e të drejtave të autorit.

Shërbimi i vlerësimit të kanalit YouTube
Keni nevojë për një ekspert të YouTube për të përfunduar një vlerësim të thelluar të kanalit tuaj në YouTube dhe për t'ju siguruar një plan veprimi?

2. Komentet e produktit

Këta krijues të përmbajtjes i përqëndrojnë komentet e tyre brenda kamareve të tyre. Ata i afrohen temave në të cilat kanë një ekspertizë dhe e përdorin këtë njohuri për të ndihmuar të tjerët. Thuaj që dëshironi të blini një telefon të ri, por nuk ishit të sigurt për modelin që keni zgjedhur. Një video e mirë e komentimit të produktit duhet të jetë në gjendje t'ju ndihmojë të vendosni për këtë temë.
Ata e bëjnë këtë duke dhënë detaje kryesore, të mirat dhe të këqijat, si dhe mënyrën se si funksionon produkti në kushte të ndryshme. Komentet e grimit dhe bukurisë shpesh dominojnë këtë kategori.

Komentet satirike ku krijuesi i përmbajtjes hedh humor në produkte unike ose interesante gjithashtu fitojnë popullaritet lehtësisht në kanal.

3. Jeta reale, politika dhe krimi i vërtetë

Këto tema gjithmonë i kanë magjepsur njerëzit dhe YouTube u ka dhënë zë atyre që duan të flasin për të. Nga opinionet serioze mbi politikën deri tek përshkrimet e hollësishme të krimeve të tmerrshme, YouTube është plot me përmbajtje të shkëlqyeshme që tërheq rregullisht shikime të mëdha në YouTube.

Nëse doni të komentoni mbi këto tema, atëherë është e rëndësishme të mbani mend që ju bëni kërkimin tuaj në detaje paraprakisht. Prisni që të ketë disa polemika në YouTube, veçanërisht nëse videoja juaj ka të bëjë me politikën. Por këto mund të jenë gjithashtu të shkëlqyera për angazhimin tuaj në YouTube.

4. Vetë -Ndihmë dhe Psikologji

Vetë -ndihma është një vend tjetër që ka filluar të dominojë në YouTube kur bëhet fjalë për komentet. Këto video gjithashtu ofrojnë nivele të larta të angazhimit në YouTube dhe mund t'ju mundësojnë të ndikoni në jetën e njerëzve në një mënyrë kuptimplote.

Krijuesit e përmbajtjes në këtë vend shpesh bëjnë kërkime të shkëlqyera në sfond dhe bashkojnë ide që mund të ndihmojnë vërtet njerëzit. Sidoqoftë, është e rëndësishme të theksohet se ekziston një dallim midis një psikologu dhe një trajneri të jetës. Dikush që nuk ka trajnim paraprak akademik ose profesional në psikologji nuk duhet të ofrojë këshilla psikologjike.

Nëse nuk keni ndonjë trajnim paraprak në psikologji, atëherë mund të paraqiteni si një trajner i jetës. Kjo u mundëson njerëzve që të marrin akoma të njëjtën ndihmë nga ju.

5. Humori dhe Satira

Humori dhe satira janë disa nga llojet më të njohura të përmbajtjes atje. Ato mund të gjenden pothuajse në çdo temë, por çelësi është ta marrësh atë temë dhe ta vendosësh atë brenda kamerës së humorit.

Kjo mund të bëhet me ndihmën e shkrimit të shkëlqyer, narracionit dhe redaktimit të shkëlqyeshëm.

Si i bëni komentet e mira të YouTube?

Nëse keni dhuratën e gabimit, atëherë bërja e komenteve në YouTube nuk do të jetë aspak e vështirë për ju. Sidoqoftë, marrja e kohës për të planifikuar videon tuaj është thelbësore nëse dëshironi që ajo të jetë një pjesë e suksesshme e përmbajtjes.

Përveç shkrimit të rrëfimit tuaj paraprakisht, duhet të merrni parasysh që të siguroni që keni të gjitha pajisjet që ju nevojiten. Ky mund të jetë ndryshimi midis marrjes së më shumë shikimeve në kanalin tuaj dhe më pak.

Ka disa mënyra shumë të thjeshta për ta bërë këtë:

 • Merrni pajisje të mira regjistrimi video
 • Merrni pajisje të mira regjistrimi audio
 • Keni gati një program profesional të redaktimit të videove
 • Merrni kohë për të bërë video me cilësi më të mirë

Në vend që të përpiqeni të postoni sa më shumë komente në YouTube, zgjidhni të ngarkoni një ose dy herë në javë. Kjo ju jep kohë për të planifikuar dhe krijuar përmbajtje më të mirë.
Për më shumë lëndë të ngrohta, mund të konsideroni gjithashtu ngarkimin më rrallë. Por mbani në mend se sa më e ngrohtë të jetë tema juaj, aq më e vështirë mund të jetë të gjeni një auditor për përmbajtjen tuaj. Zgjedhja e një vendi ku mund të fitoni abonentë në YouTube është gjithashtu e rëndësishme.

Cilësia e audios tuaj do të jetë me rëndësi parësore kur bëhet fjalë për komentet tuaja në YouTube. Pajisjet tuaja audio nuk duhet të marrin asnjë zhurmë në sfond.
Kur mendoni se jeni gati për të ngarkuar videon tuaj komentuese në YouTube, mos harroni të uleni dhe ta kaloni atë të paktën një herë. Alwaysshtë gjithmonë më mirë të kapësh një gabim para kohe dhe ta rregullosh atë, sesa ta tregosh atë në pjesën e komenteve.
Me këtë, ju keni gjithçka që ju nevojitet për të filluar të bëni videot tuaja me komente në YouTube. Kështu që filloni sot!

Udhëzuesi juaj për të bërë komentet më të mira në YouTube nga Shkrimtarët e SubPals,
Merrni një akses në trajnimin falas për videot

Kurs trajnimi falas:

Marketingu në YouTube dhe SEO për të marrë 1 milion shikime

Ndani këtë postim në blog për të marrë qasje falas në 9 orë trajnim me video nga një ekspert i YouTube.

Shërbimi i vlerësimit të kanalit YouTube
Keni nevojë për një ekspert të YouTube për të përfunduar një vlerësim të thelluar të kanalit tuaj në YouTube dhe për t'ju siguruar një plan veprimi?

Gjithashtu në SubPals

Udhëzuesi i fundit për përdorimin e Skedës së Komunitetit YouTube për marketing

Udhëzuesi i fundit për përdorimin e Skedës së Komunitetit YouTube për marketing

YouTube ka qenë rreth asaj që ndihet përgjithmonë. Dhe vlera e saj për abonentët që kërkojnë të tregtojnë markën e tyre po vazhdon të rritet. Në fakt, 9 në 10 tregtarë planifikojnë të përdorin YouTube në

0 Comments
Kuptoni pse ju blini Shikime YouTube

Kuptoni pse ju blini Shikime YouTube

Kjo mund të tingëllojë mjaft frikësuese ose qesharake për ju, por duhet thënë e vërteta, ky është vendimi më i mirë që do të merrni për të rritur kanalin tuaj në YouTube. A është e paligjshme? Jo. A është krim? Jo

0 Comments
Si të krijoni një reklamë të kanalit YouTube?

Si të krijoni një reklamë të kanalit YouTube?

Për sa i përket përdoruesve të regjistruar bazuar në përdorimin mujor, YouTube vjen vetëm pas Facebook me pak më shumë se 2 miliardë njerëz. Kur mendoni se videot në platformë mund të shikohen pa u regjistruar ose

0 Comments

Ne ofrojmë më shumë Shërbime të marketingut në YouTube

Opsionet e blerjes një herë pa abonim ose pagesa të përsëritura

Shërbime
Çmimi $
$ 120
Një vlerësim i thelluar i regjistruar i videos së kanalit tuaj në YouTube + analizoni konkurrencën tuaj + planin e veprimit me 5 hapa për hapat tuaj të ardhshëm.

karakteristika

 • Vlerësimi i plotë i kanalit
 • Këshilla specifike për kanalin dhe videot tuaja
 • Rishikoni Strategjinë tuaj të Videove dhe Përmbajtjes
 • Sekretet për të promovuar video dhe për të marrë nënshkrime
 • Analizoni konkurrentët tuaj
 • Plani i hollësishëm i veprimit me 5 hapa për ju
 • Koha e dorëzimit: 4 deri 7 ditë
Shërbime
Çmimi $
$ 30
$ 80
$ 150
$ 280
Një vlerësim i plotë i videos tuaj në YouTube, duke na lejuar të ju japim një Titull + Përshkrim + 5 Fjalë kyçe / Hashtag të zgjeruara.

karakteristika

 • Vlerësimi i plotë i SEO-së së videos
 • Ofrohet 1 Titull i Përmirësuar
 • 1 Përshkrimi i përmirësuar i siguruar
 • 5 Fjalë kyçe të kërkuara / Hashtags
 • Koha e dorëzimit: 4 deri 7 ditë
Shërbime
Çmimi $
$ 80
$ 25
$ 70
$ 130
Një Baner i Kanalit YouTube dhe Miniatura të Videove në YouTube, të ridizenjuara plotësisht.

karakteristika

 • Cilësia e Projektimit Profesional
 • Me porosi për të përputhur markën tuaj
 • Dizajn i fortë dhe tërheqës
 • Madhësia dhe Cilësia e duhur për YouTube
 • Përmirëson normën tuaj të klikimit (CTR)
 • Koha e dorëzimit: 1 deri 4 ditë
en English
X