Што значи функцијата „Стоп за реклами“ за Јутјуберите кои сакаат да заработат пари од нивниот канал?

Блог Sonuker 83

Рекламите на YouTube се рангирани меѓу најголемите извори на приход не само за YouTube туку и за креаторите на содржини активни на платформата. Иако ова е општо познато, факт е дека за просечниот корисник на YouTube, рекламите може да се покажат како досадни. Ова е причината зошто мал процент од корисниците на YouTube одлучија да ги стопираат рекламите на YouTube преку употреба на блокатори на реклами.

Но, што значи ова за вас – Јутјуберот кој има за цел да заработи пари од платформата? Ако ова прашање ве мачи, на вистинското место сте. Во оваа статија, ќе ве запознаеме со тоа како функционираат блокирачите на реклами, зошто се популарни, како влијаат на приходите на Јутјуберите и што можете да направите за да заработите пари од YouTube без да се грижите за нив. Значи, без дополнително одложување, да започнеме!

Услуга за евалуација на канали на YouTube
Дали ви треба експерт на YouTube за да завршите длабинска проценка на вашиот канал на YouTube и да ви дадете акциски план?
Ние обезбедуваме експерт Услуга за проценка на канали на YouTube

Како функционираат блокаторите на реклами?

Блокаторите на реклами, било да е тоа на YouTube или на која било друга платформа, функционираат така што ја прекинуваат комуникацијата помеѓу серверот и корисникот пред да се прикажат рекламите. Поради овој прекин, рекламите се откриваат и блокираат пред да се појават и да го уништат доживувањето на гледачот.
Повеќето современи блокатори на реклами се мешаат во податоците на Google Analytics и AdWords, што може да им зададе убиствен удар на маркетерите. Освен што воопшто не се прикажуваат реклами на гледачот на YouTube кој избира да користи блокатор на реклами, ова пречки може да доведе до проблеми во следењето на успехот/неуспехот на рекламните кампањи.

Зошто луѓето користат блокатори на реклами?

Замислете го ова - вие сте претплатник на YouTube кој ја користи бесплатната верзија на YouTube и го прилагодувате најновото видео на вашиот омилен создавач на содржина. Веднаш штом ќе го притиснете копчето за репродукција, ќе бидете пречекани со реклама од 20 секунди што не можете да ја прескокнете. Откако ќе заврши рекламата, почнува да се репродуцира друга реклама, но за среќа оваа има опција „Прескокни реклама“. Конечно видеото почнува да се репродуцира, но по неколку минути се појавува уште една реклама. Размислете - зарем ова не би предизвикало фрустрирачко искуство?

Се разбира, YouTube има и Premium верзија, која работи врз основа на модел на претплата. Плаќате фиксна месечна стапка за некои дополнителни функции што не се достапни за корисниците на бесплатната верзија. Една од карактеристиките за која ќе платите е без реклами. Сепак, поголемиот дел од корисниците на YouTube не ја користат верзијата Premium, но би сакале искуство со гледање што вклучува помалку реклами. Ова е причината зошто блокаторите на реклами станаа толку популарни.

Значи, како блокаторите на реклами влијаат на приходите на креаторите на содржина?

Едноставно, блокаторите на реклами негативно влијаат на приходите на креаторите на содржина. Ако гледачот ги гледа вашите видеа со активен блокирач на реклами, рекламите нема да се прикажуваат на вашите видеа, што би резултирало со нула приходи од реклами. Но, пред да се потрудите околу тоа, дозволете ни да ви кажеме дека поголемиот дел од корисниците на YouTube не користат блокатори на реклами - тие се користат само од незначително малцинство.

Исто така, со текот на годините, YouTube им го отежнуваше на луѓето да заработат од рекламите прикажани во нивните видеа. За да започнете да заработувате пари за реклами од YouTube, ќе ви требаат 4,000 часа време на гледање и 1,000 претплатници во период од 12 месеци. Згора на тоа, вашиот канал треба да генерира 50,000 прегледи во просек. Кога вашиот канал ќе ги исполни сите овие критериуми, ќе ги исполнувате условите за првата исплата од 100 долари.

Значи, сè на сè, нема многу да се грижите во однос на губењето на приходот. Секако, ќе изгубите малку пари, но тоа нема да направи голема разлика во поголемата шема на нештата. А најдобриот дел е што можете да го компензирате изгубениот приход со примена на други методи, до кои ќе дојдеме во следниот дел.

Заработка на YouTube без реклами: Најдобри совети

Заработка на YouTube без реклами: Најдобри совети

Сега кога знаете дека генерирањето приход на вашиот канал нема да биде многу повредено од блокаторите на реклами, ајде да поминеме низ некои други методи за да заработите пари од вашиот канал на YouTube:

 • Започнете да ги продавате вашите производи и/или услуги: Ако имате производи и/или услуги за продажба, можете да ги пласирате на YouTube и да генерирате продажба за да заработите пари. На крајот на краиштата, во моментов нема многу подобри маркетинг платформи од YouTube. Може да размислите за продажба на производи како што се онлајн курсеви, уметнички дела, е-книги, стока од бренд/канал и лиценцирана содржина. Во однос на услугите, можете да ги истражите можностите за зборување/изведба, договорна работа, консултантски улоги и образование.
 • Погрижете се вашата содржина да има вредност и да може да се открие: Ова е директно поврзано со претходната точка. Едноставно, ако вашата содржина не може да се открие и не успее да обезбеди вредност за вашата целна публика, никој нема да го купи она што треба да го продадете. Значи, прво започнете со истражување на клучни зборови и оптимизирајте ја вашата содржина со вистинските клучни зборови - ова треба да се занимава со делот за откривање. Следно, креирајте содржини кои нудат вредност, односно ја едуцираат, информираат и забавуваат вашата публика. Последно, но не и најмалку важно, завршете со пораки за повик за акција (CTA) кои ја поттикнуваат вашата публика да купува.
 • Добијте групно финансирање: Crowdfunding се појави како популарен метод за јутјуберите да заработат пари со барање на нивната публика за донации и финансиска поддршка. Можете да ги истражувате платформите за групно финансирање и да поставите сметки на тие платформи за да започнете - Patreon, Kickstarter и Buy Me A Coffee се две од најпопуларните платформи за групно финансирање во моментов. Повторно, вашиот канал треба да има доволно квалитетна содржина пред да може да барате донации од вашата публика. Во спротивно, само ќе ви изгледа како да молите.
 • Разберете ги различните опции за групно финансирање: Кога станува збор за финансиска поддршка од вашата публика, можете да истражувате различни опции. Некои од најпопуларните типови на групно финансирање вклучуваат финансирање базирано на проекти, ексклузивни членства и повеќекратни награди. Финансирањето базирано на проекти вклучува обезбедување донации за одреден проект. Членствата вклучуваат повторливи доброволни донации - YouTube има вградена опција за членство. Ако го активирате, гледачите ќе можат да ја видат опцијата „Приклучи се“ кога ги гледаат вашите видеа. Степените награди се карактеризираат со стимулации. На пример, можете да им дадете извици на членовите на публиката кои донираат од 5 до 10 долари. Стимулациите обично стануваат поекстравагантни како што се зголемуваат износите на донации.
 • Потпишете спонзорство или договор за бренд: Некогаш имаше време кога големите и малите брендови користеа јаже кај конвенционалните познати личности (филмски ѕвезди, музичари и спортисти) за маркетинг на нивните производи и/или услуги. Сепак, тие времиња брзо се менуваат. Светот на бизнисот го препозна влијанието што влијателите на социјалните медиуми и креаторите на содржини го имаат врз својата публика. Како резултат на тоа, сè повеќе бизниси почнуваат да соработуваат со креаторите на содржини и инфлуенсерите. Се разбира, потпишувањето договор за спонзорство или бренд не е возможно кога вашиот канал нема значителни следбеници. Меѓутоа, како што вашиот канал почнува да расте, можете да го раширите зборот со тоа што ќе бидете активни на мрежите за маркетинг на инфлуенсери.
 • Вклучете се во партнерскиот маркетинг: Филијалата маркетинг се однесува на маркетинг или промовирање производи и заработка на провизии од нивната продажба. На пример, ако прегледате производ и/или услуга, можете да вклучите линк за вашата публика да го купи во вашиот опис. Ако членовите на вашата публика продолжат да купуваат со кликнување на врската за купување во описот, ќе добиете одреден процент на провизија врз основа на договорот што сте го договориле со компанијата што го продава производот и/или услугата. Вообичаено, компаниите нудат стапки на придружни провизии од 5% до 30%. Постојат некои типови видеа на YouTube кои функционираат неверојатно добро за партнерски маркетинг цели, како што се видеа за упатување и прегледи на производи. За да започнете партнерски маркетинг на YouTube, препорачуваме да истражувате мрежи како Rakuten, PeerFly и Amazon Associates.
 • Направете партнерски маркетинг исклучиво во вашата област на експертиза: Ако имате длабинско знаење за игрите, треба да го следите партнерскиот маркетинг во нишата на опрема за игри и додатоци. Едноставно, вашите партнерски маркетинг напори ќе паднат ако се обидувате да продавате производи за кои не знаете многу. Размислете - дали би купиле опрема за игри препорачана од некој што не е експерт за игри. Затоа, пред да започнете со партнерски маркетинг со надеж дека ќе заработите пари, погледнете се добро и дознајте во што сте добри. Заработката преку партнерски маркетинг може да стане реалност само кога ќе успеете да ја заслужите довербата и вербата на вашата публика.

Заклучок

Скоро сме на крајот на овој напис и слободно може да се каже дека не треба да се грижите премногу за вашата публика користејќи блокатори на реклами. Фактот дека само мал процент од корисниците на YouTube користат блокатори на реклами значи дека нема да изгубите многу пари за рекламирање. И дури и ако го правите тоа, можете да го надоместите тоа со примена на методите што ги споменавме во претходниот дел. Се разбира, има многу работа, но ако сакате да заработите добри пари од вашиот канал на YouTube, мора да вложите труд, и на YouTube и пошироко.

Пред да ве збогуваме, би сакале да ве охрабриме да го испробате SubPals – софтверска алатка за млади Јутјубери која е совршена за добивање бесплатни претплатници на YouTube. Можете исто така да користите SubPals за да ја зголемите статистиката на корисничкиот ангажман на вашиот канал со купување споделувања на YouTube и допаѓања на YouTube. Значи, ако не сте користеле Подполи сепак, време е да го пробате. Едно е сигурно – нема да ве разочара.

красн 2ж 2си

Што значи функцијата „Стоп за реклами“ за Јутјуберите кои сакаат да заработат пари од нивниот канал? од писатели на подпалси,
Добијте пристап до бесплатна видео обука

Курс за бесплатна обука:

Маркетинг и оптимизација за YouTube за да добиете 1 милион прегледи

Споделете ја оваа објава на блогот за да добиете бесплатен пристап до 9-часовна видео обука од експерт на YouTube.

Услуга за проценка на канали на YouTube
Дали ви треба експерт на YouTube за да завршите длабинска проценка на вашиот канал на YouTube и да ви дадете акциски план?
Ние обезбедуваме експерт Услуга за проценка на канали на YouTube

Исто така на SubPals

Како можете да го извлечете најдоброто од функционирањето на алгоритмот на YouTube

Како можете да го извлечете најдоброто од функционирањето на алгоритмот на YouTube

Според изјавата на ЦПО на Јутјуб, Нил Мохан, луѓето поминуваат повеќе од 70% од своето време гледајќи препорачани видеа на YouTube, а сесијата за гледање преку мобилен телефон е околу 60 минути. Четиристотини часови видеа

0 Коментари
Совети за создавање најдобар опис за вашиот канал на YouTube

Совети за создавање на најдобар опис за вашиот канал на YouTube

Бура на идеи и финализирање на идеи за содржина. Проверете. Создавање креативно ангажирачка содржина. Проверете. Измени и оптимизирање на финалното видео. Проверете. Анализирање, истражување и избор на ознаки убијци за вашето видео на каналот YouTube. Проверете. Компонирајте привлечно видео

0 Коментари
Водич за премиери на YouTube

Водич за премиери на YouTube

Кога станува збор за пребарувачите, Јутјуб е втор по големина по Гугл, и тој со текот на годините стана главен миленик на деловните субјекти кои сакаат да ги пласираат своите производи / услуги. Растот на бизнисот може…

0 Коментари

Ние нудиме повеќе услуги за маркетинг на YouTube

Еднократни опции за купување без претплата или периодични плаќања

Карактеристики
 • Загарантирана испорака Загарантирана испорака
 • Резултати започнете во 24-72 часови Резултати започнете во 24-72 часови
 • Резултати започнете во 24-72 часови Резултатите продолжуваат сè додека не завршат
 • Не е потребна лозинка Не е потребна лозинка
 • Безбедно и приватно 100% безбеден и приватен
 • Гаранција за повторно полнење Гаранција за повторно полнење
 • Поддршка 24 / 7 Поддршка 24 / 7
 • Еднократно купување на големо - Нема повторување Еднократно купување на големо - Нема повторување
Карактеристики
 • Загарантирана испорака Загарантирана испорака
 • Резултати започнете во 24-72 часови Резултати започнете во 24-72 часови
 • Резултати започнете во 24-72 часови Резултатите продолжуваат сè додека не завршат
 • Не е потребна лозинка Не е потребна лозинка
 • Безбедно и приватно 100% безбеден и приватен
 • Гаранција за повторно полнење Гаранција за повторно полнење
 • Поддршка 24 / 7 Поддршка 24 / 7
 • Еднократно купување на големо - Нема повторување Еднократно купување на големо - Нема повторување
Карактеристики
 • Загарантирана испорака Загарантирана испорака
 • Резултати започнете во 24-72 часови Резултати започнете во 24-72 часови
 • Резултати започнете во 24-72 часови Резултатите продолжуваат сè додека не завршат
 • Не е потребна лозинка Не е потребна лозинка
 • Безбедно и приватно 100% безбеден и приватен
 • Гаранција за повторно полнење Гаранција за повторно полнење
 • Поддршка 24 / 7 Поддршка 24 / 7
 • Еднократно купување на големо - Нема повторување Еднократно купување на големо - Нема повторување
Карактеристики
 • Загарантирана испорака Загарантирана испорака
 • Резултати започнете во 24-72 часови Резултати започнете во 24-72 часови
 • Резултати започнете во 24-72 часови Резултатите продолжуваат сè додека не завршат
 • Не е потребна лозинка Не е потребна лозинка
 • Безбедно и приватно 100% безбеден и приватен
 • Гаранција за повторно полнење Гаранција за повторно полнење
 • Поддршка 24 / 7 Поддршка 24 / 7
 • Еднократно купување на големо - Нема повторување Еднократно купување на големо - Нема повторување
Карактеристики
 • Загарантирана испорака Загарантирана испорака
 • Резултати започнете во 24-72 часови Резултати започнете во 24-72 часови
 • Резултати започнете во 24-72 часови Резултатите продолжуваат сè додека не завршат
 • Не е потребна лозинка Не е потребна лозинка
 • Безбедно и приватно 100% безбеден и приватен
 • Гаранција за повторно полнење Гаранција за повторно полнење
 • Поддршка 24 / 7 Поддршка 24 / 7
 • Еднократно купување на големо - Нема повторување Еднократно купување на големо - Нема повторување
Карактеристики
 • Загарантирана испорака Загарантирана испорака
 • Резултати започнете во 24-72 часови Резултати започнете во 24-72 часови
 • Резултати започнете во 24-72 часови Резултатите продолжуваат сè додека не завршат
 • Не е потребна лозинка Не е потребна лозинка
 • Безбедно и приватно 100% безбеден и приватен
 • Гаранција за повторно полнење Гаранција за повторно полнење
 • Поддршка 24 / 7 Поддршка 24 / 7
 • Еднократно купување на големо - Нема повторување Еднократно купување на големо - Нема повторување
Карактеристики
 • Загарантирана испорака Загарантирана испорака
 • Резултати започнете во 24-72 часови Резултати започнете во 24-72 часови
 • Резултати започнете во 24-72 часови Резултатите продолжуваат сè додека не завршат
 • Не е потребна лозинка Не е потребна лозинка
 • Безбедно и приватно 100% безбеден и приватен
 • Гаранција за повторно полнење Гаранција за повторно полнење
 • Поддршка 24 / 7 Поддршка 24 / 7
 • Еднократно купување на големо - Нема повторување Еднократно купување на големо - Нема повторување
Карактеристики
 • Загарантирана испорака Загарантирана испорака
 • Резултати започнете во 24-72 часови Резултати започнете во 24-72 часови
 • Резултати започнете во 24-72 часови Резултатите продолжуваат сè додека не завршат
 • Не е потребна лозинка Не е потребна лозинка
 • Безбедно и приватно 100% безбеден и приватен
 • Гаранција за повторно полнење Гаранција за повторно полнење
 • Поддршка 24 / 7 Поддршка 24 / 7
 • Еднократно купување на големо - Нема повторување Еднократно купување на големо - Нема повторување
Карактеристики
 • Загарантирана испорака Загарантирана испорака
 • Резултати започнете во 24-72 часови Резултати започнете во 24-72 часови
 • Резултати започнете во 24-72 часови Резултатите продолжуваат сè додека не завршат
 • Не е потребна лозинка Не е потребна лозинка
 • Безбедно и приватно 100% безбеден и приватен
 • Гаранција за повторно полнење Гаранција за повторно полнење
 • Поддршка 24 / 7 Поддршка 24 / 7
 • Еднократно купување на големо - Нема повторување Еднократно купување на големо - Нема повторување
Карактеристики
 • Загарантирана испорака Загарантирана испорака
 • Резултати започнете во 24-72 часови Резултати започнете во 24-72 часови
 • Резултати започнете во 24-72 часови Резултатите продолжуваат сè додека не завршат
 • Не е потребна лозинка Не е потребна лозинка
 • Безбедно и приватно 100% безбеден и приватен
 • Гаранција за повторно полнење Гаранција за повторно полнење
 • Поддршка 24 / 7 Поддршка 24 / 7
 • Еднократно купување на големо - Нема повторување Еднократно купување на големо - Нема повторување
Карактеристики
 • Загарантирана испорака Загарантирана испорака
 • Резултати започнете во 24-72 часови Резултати започнете во 24-72 часови
 • Резултати започнете во 24-72 часови Резултатите продолжуваат сè додека не завршат
 • Не е потребна лозинка Не е потребна лозинка
 • Безбедно и приватно 100% безбеден и приватен
 • Гаранција за повторно полнење Гаранција за повторно полнење
 • Поддршка 24 / 7 Поддршка 24 / 7
 • Еднократно купување на големо - Нема повторување Еднократно купување на големо - Нема повторување
Карактеристики
 • Загарантирана испорака Загарантирана испорака
 • Резултати започнете во 24-72 часови Резултати започнете во 24-72 часови
 • Резултати започнете во 24-72 часови Резултатите продолжуваат сè додека не завршат
 • Не е потребна лозинка Не е потребна лозинка
 • Безбедно и приватно 100% безбеден и приватен
 • Гаранција за повторно полнење Гаранција за повторно полнење
 • Поддршка 24 / 7 Поддршка 24 / 7
 • Еднократно купување на големо - Нема повторување Еднократно купување на големо - Нема повторување
Карактеристики
 • Загарантирана испорака Загарантирана испорака
 • Резултати започнете во 24-72 часови Резултати започнете во 24-72 часови
 • Резултати започнете во 24-72 часови Резултатите продолжуваат сè додека не завршат
 • Не е потребна лозинка Не е потребна лозинка
 • Безбедно и приватно 100% безбеден и приватен
 • Гаранција за повторно полнење Гаранција за повторно полнење
 • Поддршка 24 / 7 Поддршка 24 / 7
 • Еднократно купување на големо - Нема повторување Еднократно купување на големо - Нема повторување
Карактеристики
 • Загарантирана испорака Загарантирана испорака
 • Резултати започнете во 24-72 часови Резултати започнете во 24-72 часови
 • Резултати започнете во 24-72 часови Резултатите продолжуваат сè додека не завршат
 • Не е потребна лозинка Не е потребна лозинка
 • Безбедно и приватно 100% безбеден и приватен
 • Гаранција за повторно полнење Гаранција за повторно полнење
 • Поддршка 24 / 7 Поддршка 24 / 7
 • Еднократно купување на големо - Нема повторување Еднократно купување на големо - Нема повторување
Карактеристики
 • Загарантирана испорака Загарантирана испорака
 • Резултати започнете во 24-72 часови Резултати започнете во 24-72 часови
 • Резултати започнете во 24-72 часови Резултатите продолжуваат сè додека не завршат
 • Не е потребна лозинка Не е потребна лозинка
 • Безбедно и приватно 100% безбеден и приватен
 • Гаранција за повторно полнење Гаранција за повторно полнење
 • Поддршка 24 / 7 Поддршка 24 / 7
 • Еднократно купување на големо - Нема повторување Еднократно купување на големо - Нема повторување
Карактеристики
 • Загарантирана испорака Загарантирана испорака
 • Резултати започнете во 24-72 часови Резултати започнете во 24-72 часови
 • Резултати започнете во 24-72 часови Резултатите продолжуваат сè додека не завршат
 • Не е потребна лозинка Не е потребна лозинка
 • Безбедно и приватно 100% безбеден и приватен
 • Гаранција за повторно полнење Гаранција за повторно полнење
 • Поддршка 24 / 7 Поддршка 24 / 7
 • Еднократно купување на големо - Нема повторување Еднократно купување на големо - Нема повторување
Услуги на YouTube За услугите на Инстаграм, посетете ја нашата веб-страница за партнери, MrInsta.com. Кликнете тука за да ги видите нивните услуги на Инстаграм
Размислете за купувачите на Instagram
Ние нудиме повеќе системи за плаќање на YouTube услуги за маркетинг
Карактеристики
 • Загарантирана испорака Загарантирана испорака
 • Резултати започнете во 24-72 часови Резултати започнете во 24-72 часови
 • Резултати започнете во 24-72 часови Резултатите продолжуваат сè додека не завршат
 • Не е потребна лозинка Не е потребна лозинка
 • Безбедно и приватно 100% безбеден и приватен
 • Гаранција за повторно полнење Гаранција за повторно полнење
 • Поддршка 24 / 7 Поддршка 24 / 7
 • Еднократно купување на големо - Нема повторување Еднократно купување на големо - Нема повторување
Услуги на YouTube За услугите на Инстаграм, посетете ја нашата веб-страница за партнери, MrInsta.com. Кликнете тука за да ги видите нивните услуги на Инстаграм
Купи Инстаграм Допаѓања
Ние нудиме повеќе системи за плаќање на YouTube услуги за маркетинг
Карактеристики
 • Загарантирана испорака Загарантирана испорака
 • Резултати започнете во 24-72 часови Резултати започнете во 24-72 часови
 • Резултати започнете во 24-72 часови Резултатите продолжуваат сè додека не завршат
 • Не е потребна лозинка Не е потребна лозинка
 • Безбедно и приватно 100% безбеден и приватен
 • Гаранција за повторно полнење Гаранција за повторно полнење
 • Поддршка 24 / 7 Поддршка 24 / 7
 • Еднократно купување на големо - Нема повторување Еднократно купување на големо - Нема повторување
Услуги на YouTube За услугите на Инстаграм, посетете ја нашата веб-страница за партнери, MrInsta.com. Кликнете тука за да ги видите нивните услуги на Инстаграм
Карактеристики
 • Загарантирана испорака Загарантирана испорака
 • Резултати започнете во 24-72 часови Резултати започнете во 24-72 часови
 • Резултати започнете во 24-72 часови Резултатите продолжуваат сè додека не завршат
 • Не е потребна лозинка Не е потребна лозинка
 • Безбедно и приватно 100% безбеден и приватен
 • Гаранција за повторно полнење Гаранција за повторно полнење
 • Поддршка 24 / 7 Поддршка 24 / 7
 • Еднократно купување на големо - Нема повторување Еднократно купување на големо - Нема повторување
Услуги на YouTube За услугите на Инстаграм, посетете ја нашата веб-страница за партнери, MrInsta.com. Кликнете тука за да ги видите нивните услуги на Инстаграм
Купете прилагодени хаштагови
Ние нудиме повеќе системи за плаќање на YouTube услуги за маркетинг
Карактеристики
 • Загарантирана испорака Загарантирана испорака
 • Резултати започнете во 24-72 часови Резултати започнете во 24-72 часови
 • Резултати започнете во 24-72 часови Резултатите продолжуваат сè додека не завршат
 • Не е потребна лозинка Не е потребна лозинка
 • Безбедно и приватно 100% безбеден и приватен
 • Гаранција за повторно полнење Гаранција за повторно полнење
 • Поддршка 24 / 7 Поддршка 24 / 7
 • Еднократно купување на големо - Нема повторување Еднократно купување на големо - Нема повторување
Услуги на YouTube За услугите на Инстаграм, посетете ја нашата веб-страница за партнери, MrInsta.com. Кликнете тука за да ги видите нивните услуги на Инстаграм
Купете ги прегледите на Инстаграм ролни
Ние нудиме повеќе системи за плаќање на YouTube услуги за маркетинг
Карактеристики
 • Загарантирана испорака Загарантирана испорака
 • Резултати започнете во 24-72 часови Резултати започнете во 24-72 часови
 • Резултати започнете во 24-72 часови Резултатите продолжуваат сè додека не завршат
 • Не е потребна лозинка Не е потребна лозинка
 • Безбедно и приватно 100% безбеден и приватен
 • Гаранција за повторно полнење Гаранција за повторно полнење
 • Поддршка 24 / 7 Поддршка 24 / 7
 • Еднократно купување на големо - Нема повторување Еднократно купување на големо - Нема повторување
Услуги на YouTube За услугите на Инстаграм, посетете ја нашата веб-страница за партнери, MrInsta.com. Кликнете тука за да ги видите нивните услуги на Инстаграм
Купете Инстаграм впечатоци
Ние нудиме повеќе системи за плаќање на YouTube услуги за маркетинг
Карактеристики
 • Загарантирана испорака Загарантирана испорака
 • Резултати започнете во 24-72 часови Резултати започнете во 24-72 часови
 • Резултати започнете во 24-72 часови Резултатите продолжуваат сè додека не завршат
 • Не е потребна лозинка Не е потребна лозинка
 • Безбедно и приватно 100% безбеден и приватен
 • Гаранција за повторно полнење Гаранција за повторно полнење
 • Поддршка 24 / 7 Поддршка 24 / 7
 • Еднократно купување на големо - Нема повторување Еднократно купување на големо - Нема повторување
Услуги на YouTube За услугите на Инстаграм, посетете ја нашата веб-страница за партнери, MrInsta.com. Кликнете тука за да ги видите нивните услуги на Инстаграм
Карактеристики
 • Загарантирана испорака Загарантирана испорака
 • Резултати започнете во 24-72 часови Резултати започнете во 24-72 часови
 • Резултати започнете во 24-72 часови Резултатите продолжуваат сè додека не завршат
 • Не е потребна лозинка Не е потребна лозинка
 • Безбедно и приватно 100% безбеден и приватен
 • Гаранција за повторно полнење Гаранција за повторно полнење
 • Поддршка 24 / 7 Поддршка 24 / 7
 • Еднократно купување на големо - Нема повторување Еднократно купување на големо - Нема повторување
Услуги на YouTube За услугите на Инстаграм, посетете ја нашата веб-страница за партнери, MrInsta.com. Кликнете тука за да ги видите нивните услуги на Инстаграм
Купи Инстаграм Коментари
Ние нудиме повеќе системи за плаќање на YouTube услуги за маркетинг
Карактеристики
 • Загарантирана испорака Загарантирана испорака
 • Резултати започнете во 24-72 часови Резултати започнете во 24-72 часови
 • Резултати започнете во 24-72 часови Резултатите продолжуваат сè додека не завршат
 • Не е потребна лозинка Не е потребна лозинка
 • Безбедно и приватно 100% безбеден и приватен
 • Гаранција за повторно полнење Гаранција за повторно полнење
 • Поддршка 24 / 7 Поддршка 24 / 7
 • Еднократно купување на големо - Нема повторување Еднократно купување на големо - Нема повторување
Карактеристики
 • Загарантирана испорака Загарантирана испорака
 • Резултати започнете во 24-72 часови Резултати започнете во 24-72 часови
 • Резултати започнете во 24-72 часови Резултатите продолжуваат сè додека не завршат
 • Не е потребна лозинка Не е потребна лозинка
 • Безбедно и приватно 100% безбеден и приватен
 • Гаранција за повторно полнење Гаранција за повторно полнење
 • Поддршка 24 / 7 Поддршка 24 / 7
 • Еднократно купување на големо - Нема повторување Еднократно купување на големо - Нема повторување
Карактеристики
 • Загарантирана испорака Загарантирана испорака
 • Резултати започнете во 24-72 часови Резултати започнете во 24-72 часови
 • Резултати започнете во 24-72 часови Резултатите продолжуваат сè додека не завршат
 • Не е потребна лозинка Не е потребна лозинка
 • Безбедно и приватно 100% безбеден и приватен
 • Гаранција за повторно полнење Гаранција за повторно полнење
 • Поддршка 24 / 7 Поддршка 24 / 7
 • Еднократно купување на големо - Нема повторување Еднократно купување на големо - Нема повторување
Карактеристики
 • Загарантирана испорака Загарантирана испорака
 • Резултати започнете во 24-72 часови Резултати започнете во 24-72 часови
 • Резултати започнете во 24-72 часови Резултатите продолжуваат сè додека не завршат
 • Не е потребна лозинка Не е потребна лозинка
 • Безбедно и приватно 100% безбеден и приватен
 • Гаранција за повторно полнење Гаранција за повторно полнење
 • Поддршка 24 / 7 Поддршка 24 / 7
 • Еднократно купување на големо - Нема повторување Еднократно купување на големо - Нема повторување
Карактеристики
 • Загарантирана испорака Загарантирана испорака
 • Резултати започнете во 24-72 часови Резултати започнете во 24-72 часови
 • Резултати започнете во 24-72 часови Резултатите продолжуваат сè додека не завршат
 • Не е потребна лозинка Не е потребна лозинка
 • Безбедно и приватно 100% безбеден и приватен
 • Гаранција за повторно полнење Гаранција за повторно полнење
 • Поддршка 24 / 7 Поддршка 24 / 7
 • Еднократно купување на големо - Нема повторување Еднократно купување на големо - Нема повторување
Карактеристики
 • Загарантирана испорака Загарантирана испорака
 • Резултати започнете во 24-72 часови Резултати започнете во 24-72 часови
 • Резултати започнете во 24-72 часови Резултатите продолжуваат сè додека не завршат
 • Не е потребна лозинка Не е потребна лозинка
 • Безбедно и приватно 100% безбеден и приватен
 • Гаранција за повторно полнење Гаранција за повторно полнење
 • Поддршка 24 / 7 Поддршка 24 / 7
 • Еднократно купување на големо - Нема повторување Еднократно купување на големо - Нема повторување
Карактеристики
 • Загарантирана испорака Загарантирана испорака
 • Резултати започнете во 24-72 часови Резултати започнете во 24-72 часови
 • Резултати започнете во 24-72 часови Резултатите продолжуваат сè додека не завршат
 • Не е потребна лозинка Не е потребна лозинка
 • Безбедно и приватно 100% безбеден и приватен
 • Гаранција за повторно полнење Гаранција за повторно полнење
 • Поддршка 24 / 7 Поддршка 24 / 7
 • Еднократно купување на големо - Нема повторување Еднократно купување на големо - Нема повторување
Карактеристики
 • Загарантирана испорака Загарантирана испорака
 • Резултати започнете во 24-72 часови Резултати започнете во 24-72 часови
 • Резултати започнете во 24-72 часови Резултатите продолжуваат сè додека не завршат
 • Не е потребна лозинка Не е потребна лозинка
 • Безбедно и приватно 100% безбеден и приватен
 • Гаранција за повторно полнење Гаранција за повторно полнење
 • Поддршка 24 / 7 Поддршка 24 / 7
 • Еднократно купување на големо - Нема повторување Еднократно купување на големо - Нема повторување
Карактеристики
 • Загарантирана испорака Загарантирана испорака
 • Резултати започнете во 24-72 часови Резултати започнете во 24-72 часови
 • Резултати започнете во 24-72 часови Резултатите продолжуваат сè додека не завршат
 • Не е потребна лозинка Не е потребна лозинка
 • Безбедно и приватно 100% безбеден и приватен
 • Гаранција за повторно полнење Гаранција за повторно полнење
 • Поддршка 24 / 7 Поддршка 24 / 7
 • Еднократно купување на големо - Нема повторување Еднократно купување на големо - Нема повторување
Карактеристики
 • Загарантирана испорака Загарантирана испорака
 • Резултати започнете во 24-72 часови Резултати започнете во 24-72 часови
 • Резултати започнете во 24-72 часови Резултатите продолжуваат сè додека не завршат
 • Не е потребна лозинка Не е потребна лозинка
 • Безбедно и приватно 100% безбеден и приватен
 • Гаранција за повторно полнење Гаранција за повторно полнење
 • Поддршка 24 / 7 Поддршка 24 / 7
 • Еднократно купување на големо - Нема повторување Еднократно купување на големо - Нема повторување
Карактеристики
 • Загарантирана испорака Загарантирана испорака
 • Резултати започнете во 24-72 часови Резултати започнете во 24-72 часови
 • Резултати започнете во 24-72 часови Резултатите продолжуваат сè додека не завршат
 • Не е потребна лозинка Не е потребна лозинка
 • Безбедно и приватно 100% безбеден и приватен
 • Гаранција за повторно полнење Гаранција за повторно полнење
 • Поддршка 24 / 7 Поддршка 24 / 7
 • Еднократно купување на големо - Нема повторување Еднократно купување на големо - Нема повторување
Карактеристики
 • Загарантирана испорака Загарантирана испорака
 • Резултати започнете во 24-72 часови Резултати започнете во 24-72 часови
 • Резултати започнете во 24-72 часови Резултатите продолжуваат сè додека не завршат
 • Не е потребна лозинка Не е потребна лозинка
 • Безбедно и приватно 100% безбеден и приватен
 • Гаранција за повторно полнење Гаранција за повторно полнење
 • Поддршка 24 / 7 Поддршка 24 / 7
 • Еднократно купување на големо - Нема повторување Еднократно купување на големо - Нема повторување
en English
X