Општи прашања

  • Кога го посетувате SubPals.com, кликнете на врската „Најава / Регистрација“ во горното мени со заглавието.
  • Од вас се бара да се најавите на вашата сметка на Google (YouTube). Откако ќе се најавите на вашата сметка, едноставно прифатете ги дозволите за апликација и ќе бидете насочени кон порталот на вашиот член.

Забележете: не ги добиваме вашите информации за најава или немаме пристап до вашата сметка на YouTube. Вашата сметка безбедно може да го користи SubPals.com без да се грижите за SubPals или друга странка да добие пристап.

Кога сте во порталот на членот, ви се претставени планови 4 SubPals, кои вклучуваат Basic, Starter (Најпопуларен), Enterprise и славна личност. Во зависност од вашите специфични потреби и барања, може да одлучите да одите со бесплатен план или за мала месечна претплата, да одите со платен план, како што е Enterprise или план за славна личност.

SubPals.com е безбедна и доверлива услуга од над 1,000,000 + членови, со раст во минута! Вашата приватност и безбедност е наша цел #1, затоа ние развивме многу силно кодирање и безбедно чувана веб-страница со помош на криптирање 256-битна.

НЕ! Ние не добиваме никаква информација за најава на YouTube / Google и само ги чуваме името на вашиот канал, URL-то на каналот и адресата на е-пошта во нашата база на податоци, така што мрежата може правилно да ги доставува претплатниците до вас. Ништо повеќе!

Најчесто поставувани прашања за планови

Кога ќе кликнете на копчето „Активирај“, ќе бидете пренасочени на страница каде што треба да се претплатите на 10 други канали и да лајкувате 10 видеа. Откако ќе кликнете на зеленото копче „Активирај“, следете ги упатствата напишани на страницата за успешно да се претплатите на канали и да допаѓате видеа.

Ако имате какви било проблеми во обидот да ви се допадне и / или да се претплатите на канал, кликнете на жолтото копче „Прескокни“ за да прикажете нов канал. Кога успешно сте се претплатиле на 10 канали и ви се допаднале 10 видеа, Основниот план ќе се активира и ќе добиете претплатници 5 во периодот на активирање 24 час.

Овој нов систем е многу ефикасен и ќе ви ги врати сите 5 претплатници пред истекот на 24 часа, пред да можете повторно да го активирате копчето, но имајте на ум дека некои луѓе може да се откажат од вас, што ќе предизвика да добиете околу 3- 5 претплатници при секое активирање. Оние кои се отпишуваат од други корисници добиени преку SubPals се автоматски забранети.

Основниот план има 2 главни ограничувања, а тоа е дека ви е дозволено да го користите само еднаш на секои 24 часа и мора да се најавувате на SubPals секој пат за повторно да го активирате вашиот план. Ова значи дека откако ќе го притиснете копчето „Активирај“, нема да можете повторно да го притиснете копчето „Активирај“ уште точно 24 часа. Кога ќе заврши периодот од 24 часа и ќе ви биде дозволено повторно да го притиснете копчето „Активирај“, ќе добиете автоматско известување по е-пошта за да ве потсети дали сте се одлучиле да го добивате ова.

Кога ќе кликнете на копчето „Активирај“, ќе бидете пренасочени на страница каде што треба да се претплатите на 20 други канали и да лајкувате 20 видеа. Откако ќе кликнете на зеленото копче „Активирај“, следете ги упатствата напишани на страницата за успешно да се претплатите на канали и да допаѓате видеа.

Ако имате какви било проблеми во обидот да ви се допадне и / или да се претплатите на канал, кликнете на жолтото копче „Прескокни“ за да прикажете нов канал. Кога успешно сте се претплатиле на каналите 20 и ви се допаднале 20 видеа, планот за стартување ќе се активира и ќе добиете претплатници 10 назад во периодот на активирање 12 час.

Овој нов систем е многу ефикасен и ќе ви ги врати сите 10 претплатници пред истекот на 12 часа, пред да можете повторно да го активирате копчето, но имајте на ум дека некои луѓе може да се откажат од вас, што ќе предизвика да добиете околу 7- 10 претплатници при секое активирање. Оние кои се отпишуваат од други корисници добиени преку SubPals се автоматски забранети.

Овој почетен план има две главни разлики од Основниот план. Првата разлика е во тоа што можете да го активирате и примате претплатници 10 на секои 12 часа, наместо на секој 24 часа. Втората разлика е во тоа што наместо да се претплаќате на 10 други канали, треба да се претплатите на 20. Претплатата на други канали 20 е основната причина што овој план е дозволен да се активира на секои 12 часа.

Првиот предлог што можеме да го дадеме е да се обидете да се најавите на youtube.com со различна сметка од онаа што моментално ја користите како лајк и да се претплатите на нашата веб-страница. Имате можност да се најавите на subpals.com со каналот на кој сакате да ги добивате услугите, но активирајте план и лајкнете/претплатите користејќи друга сметка на youtube.com. Ве молиме пробајте го ова прво. Ако ова не функционира, ве молиме продолжете да ги читате нашите други предлози.

Честопати, ова прашање се појавува затоа што IP адресата со која сте поврзани се претплатиле на премногу канали во текот на денот. Максималниот број е приближно 75, така што ако ги користевте нашите веб-страници и можеби друга веб-страница на sub4sub во истиот ден, ја достигнавте оваа граница.

Ако сте поврзани на Интернет користејќи VPN или Proxies, можно е и тие што јавно се користат IP адреси, исто така, го достигнале тој лимит.

Најдоброто решение што може веднаш да го предложиме е да обидете се повторно 24 часа подоцна (ако сте користеле повеќе веб-страници на sub4sub во истиот ден), или да се исклучите од вашата VPN или Proxy врска ако во моментов користите една.

Покрај тоа, сметката на YouTube може да се претплати само на максимум 2,000 канали. Ако веќе сте се претплатиле на 2,000 други канали, тогаш ова е веројатно причината што не сте во можност успешно да ги регистрирате вашите напори. Решението во овој случај е да се најавите на нашата веб-страница со каналот на кој сакате да ги примате претплатите назад, а потоа кога активирате план, најавете се на друга сметка на youtube.com.

Ако имате потешкотии да се претплатите на канал од која било причина, едноставно притиснете го жолтото копче „Прескокни“ за да вчитате нов канал. Откако ќе се вчита новиот канал, можете да се обидете да се претплатите на тоа и треба да работи.

Ако не работи, притиснете на врската „Најави“ на горниот дел од страницата за повторно да се најавите, а потоа треба да можете да продолжите таму каде што сте застанале. Ова ќе ја освежи страницата.

Откажувањето на вашиот бесплатен план е лесно. Едноставно, не најавувајте се на SubPals.com и користете ги нашите услуги и повеќе нема да примате или испраќате нови претплатници. Имајте на ум дека каналите на кои сте се претплатиле за време на употребата со SubPals.com мора да останат на вашата сметка за да бидат фер кон другите корисници.

Најчесто поставувани прашања за претпријатија, елита и планови на славни

Плановите на Ентерпрајз, Елита и Славните се многу популарни од различни причини.

Кога ќе се претплатите на еден од овие планови, автоматски добивате 10-15 претплатници (Enterprise), 20-30 (Elite) или 40-60 претплатници (Celebrity) секој ден, 100% автоматски.

Сепак, некои корисници ќе се откажат од претплатата, оставајќи ви приближно 70-80% од претплатниците по секое активирање.

За разлика од бесплатните планови, плановите за Enterprise и Celebrity се 100% автоматски, што значи дека откако ќе се регистрирате за него, никогаш повеќе нема да треба да се вратите на SubPals. Ние автоматски ќе ви даваме нови претплатници секој ден, така што вашата сметка расте со безбедно и стабилно темпо, без напор!

Цените што ги наплатуваме за овие планови се значително помалку отколку што повеќето веб-страници би наплатувале за „лажни“ претплатници кои се испорачуваат одеднаш наместо природен изглед, дневен раст како што ние испорачуваме.

Овие планови гарантираат дека вашиот раст изгледа природно и чини мал дел од цената!

Ако успешно ги купивте планот за Enterprise, Elite или Celebrity, но вашата претплата не е активна, ве молиме контактирајте не и испратете ни скриншот на страницата за трансакција или прием и URL-то на вашиот канал, што ќе ни ги обезбеди сите информации што ни се потребни за да ви помогнеме.

Кога ќе го купите планот Enterprise, Elite или Celebrity, вашиот канал влегува во мрежата во рок од неколку часа, а потоа останува внатре во неа 24 часа, што е почеток на вашиот прв ден.

Во тој период од 24 часа, ќе ја добиете вашата дневна квота на претплатници, а потоа циклусот се повторува следниот ден. Имајте на ум, претплатниците не доаѓаат веднаш, туку сите се испорачуваат во рок од 24 часа, секој ден.

За да одговорите на ова прашање, треба да размислат неколку фактори. Еве што треба да знаете:

Кога ја користите услугата SubPals, статистиката покажува дека приближно 70-80% од претплатниците што ги добивате секој ден остануваат на вашата сметка. Со тоа што е кажано, ние често испорачуваме додатоци за да помогнеме да ги надоместиме загубите.

Причината поради која не остануваат сите на вашата сметка е затоа што некои луѓе не ги следат правилата и се претплатат, туку се забранети и / или казнети за ова и YouTube исто така автоматски брише некои претплатници.

Покрај тоа, најновите алгоритми на YouTube често бришат дел од претплатниците што се испорачуваат. За да го намалите износот на бришење на YouTube, треба да се фокусирате на објавување нови видеа и зголемување на погледи и допаѓања на вашите видеа. Ако имате повеќе претплатници од прегледи, нема логично да се случи тоа, така YouTube ќе има поголема тенденција да брише повеќе претплатници.

Квалитетот на претплатниците што ги добивате е највисок достапен за купување на Интернет и количината што ја добивате на месечна основа е далеку поголема отколку што можете да ја купите од која било веб-страница за ниската цена на плановите на Enterprise или Celebrity. Повеќето од нашите клиенти се многу задоволни од услугата затоа што тоа навистина им помага на нивниот канал да расте за прифатлива цена.

Ако купите план за претплата и не сте задоволни со услугата, контактирајте не во рок од 3 дена од датумот на плаќање на претплатата и ние целосно ќе ви ја вратиме и ќе ја откажеме вашата претплата. Ако контактирате со нас повеќе од 3 дена по извршената уплата на вашата претплата и побарате враќање, нашиот тим ќе ја прегледа вашата сметка и ако тоа е резултат на грешка на нашиот крај, ние целосно ќе ви ја вратиме нарачката или ќе ви ја вратиме проверената сума на неискористени денови во месецот или не враќајте ништо ако има 7+ дена откако сте се претплатиле на нашата услуга.

Понекогаш, корисниците прават повеќе нарачки за иста услуга, дури и без да сфаќаат за тоа. Рачно прегледуваме кога тоа ќе се случи и во повеќето случаи, очигледно ни е дека корисникот немал намера да го стори тоа. Потоа ќе ги откажеме и враќаме вишокот нарачки (и), но задржете 1 активен за да продолжите да ја добивате нашата услуга. Објавувањето на повратот обично трае 10-15 работни дена за да се појави во вашата сметка.

Кога купувате претплата, автоматски ќе ви се наплаќа истиот ден од секој месец. Ако во одреден момент повеќе не ви треба претплатата на SubPals, едноставно испратете ни порака преку нашата страница Контакт со нас и ние ќе поставиме вашата сметка да истече на крајот од претплатата на тековниот месец.

Ако на пример, се претплативте на 23rd во месецот, но пишете ни за откажување на вашата сметка на 10th на следниот месец, ние ќе ја поставиме вашата сметка да ја откажеме 13 дена подоцна, на крајот на претплатата на тековниот месец. Доколку претпочитате итно откажување, едноставно известете ги и можеме да го сториме и за вас.

Вие не сте обврзани да останете претплатени за кој било временски период, но ќе треба да нè напишете кога сте подготвени да откажете. Потоа ќе се справиме со тоа и ќе ви испратиме порака за потврда.

Можете да активирате платен план користејќи ја нашата опција за плаќање на лице место и да го откажете вашиот план во секое време.

Едноставно, испратете ни е-пошта откако ќе се регистрирате за платен план и ние ќе поставиме вашата сметка да заврши по истекот на периодот од еден месец и нема да ви биде наплатена повторно.

Можете да активирате платен план користејќи ја нашата опција за плаќање на лице место и да го откажете вашиот план во секое време. Едноставно, испратете ни е-пошта откако ќе се пријавите за платен план и ние ќе ја поставиме вашата сметка да заврши по периодот од еден месец и нема повторно да ви се наплатува.

Сега можете да ги купите вашите планови на Enterprise или Celebrity користејќи картички за подароци!

Придобивки од користењето Openbucks „Плаќајте со картички за подароци“

ПОГОДНО: + 150,000 локации за да ги вчитате вашите пари на картичка за подароци.

БЕЗ ТЕШКИ: Без надомест за повторно вчитување, употреба или активирање! Едноставно се ваши пари - на картичка за подароци.

БЕЗБЕДНО: Не мора да се регистрирате или да давате лични / банкарски информации за да плаќате со картички за подароци.

ЛЕСНО: Купувајте и плаќајте со картички за подароци на работна површина, таблет или мобилен телефон.

Како да го користам?

1 Набавете подарок картичка од CVS / аптека, генерал долар или oBucks:

Може да ја проверите вашата најблиска локација на мало со внесување на поштенскиот код.

2 Пријавете се на вашата сметка на SubPals и изберете „Enterprise“ или „Celebrity“ што планира да се надополни со.

3 Изберете „Плати со картички за подароци“ на исходот и внесете ги деталите за картичката за подароци кога ќе бидат прашани.

Тоа е тоа! Сега можете да уживате во вашата надградба!

en English
X