Ние нудиме нематеријални неотповикливи добра. Како клиент, вие сте одговорни за разбирање на ова при купување на кој било производ / услуга на нашата страница.

Контактирајте со поддршка на клиенти

99% од проблемите можат да се решат со едноставна е-пошта. Бараме да не посегнете со нас користејќи го нашето Контактирајте нѐ страница. Нашиот оддел за услуги на клиентите ќе ви се врати во рок од 24-72 (обично помалку од 24 часа) со преглед на вашата загриженост и решение.

Барања за поврат на средства

- Не-испорака на производот / услугата:

Во некои случаи, времето на процесот е побавно и може да потрае малку подолго за да заврши вашата нарачка. Во овој случај, препорачуваме да не контактирате за помош. Побарувањата за неиспорака мора да се достават до нашиот Сектор за услуги на клиентите во писмена форма во рок од 7 дена од поставувањето на нарачката.

- Производ не-како што е опишано:

Ваквите проблеми треба да бидат пријавени во нашиот оддел за услуги на клиентите во рок од 7 дена од денот на купувањето. Мора да се обезбедат јасни докази кои докажуваат дека купениот производ / услуга не е како што е опишано на веб-страницата. Complалбите кои се засноваат само на лажни очекувања или желби на клиентот не се почитуваат.

- Политика за откажување на претплати:

Кога купувате претплата на Enterprise, Elite или Celebrity, автоматски ќе ви се наплаќа месечно. Ако во одреден момент повеќе не ви треба претплатата на SubPals, испратете ни порака преку нашата Контактирајте нѐ страница и ние ќе ја поставиме вашата сметка да истекува на крајот на претплатата на тековниот месец. Добредојдени сте да ја откажете претплатата во секое време. Ако на пример, се претплативте на 23rd во септември, но напишете ни за откажување на вашата сметка неколку недели подоцна на октомври 10th, ние ќе ја поставиме вашата сметка да ја откажеме на октомври 23rd, што би било крај на претплатата на тековниот месец. Ако сакате итно откажување, едноставно известете ги и можеме да го сториме и за вас. Вие не сте обврзани да останете претплатени за кој било временски период, но ќе треба да нè напишете кога сте подготвени да откажете. Потоа ќе се справиме со тоа и ќе ви испратиме порака за потврда.

- Политика за поврат на претплата:

Ако купите план за претплата и не сте задоволни од услугата од која било причина, ве молиме контактирајте не во рамките на 7 дена од денот на плаќањето на претплатата и ние целосно ќе ви ја вратиме и откажеме вашата претплата. Ако контактирате со нас повеќе од 7 дена по извршената претплата, ќе побарате поврат, нашата екипа ќе ја разгледа вашата сметка и ако сметаме дека е соодветна, целосно ќе ви ја врати нарачката. Изминатите 7 дена, немате право на поврат.

Посветена на задоволство

Стоиме зад нашите производи и сме горди што ги доставуваме најквалитетните услуги за ангажман на социјалните медиуми денес преку Интернет. Не можеме секогаш да понудиме поврат, но ако во рок од 7 дена не сте задоволни со вашата нарачка Контактирајте нѐ и ќе најдеме резолуција за вашите проблеми.

en English
X