Услуга за оптимизација на YouTube

Оптимизирајте го вашиот канал и видеа користејќи ги најдобрите практики на YouTube за максимален органски раст без да купувате реклами! Ние сме Google Certified за раст на каналот на YouTube и знаеме што е потребно за да се изврши!

Партнер на Google
YouTube сертифициран

Знаеме што е потребно за да се изведе на YouTube!

Нашите сертифицирани експерти на YouTube вршат оптимизација за YouTube од 2011 година. Ние користиме врвни алатки за оптимизација и ги знаеме НАЈДОБРИТЕ и најефикасните стратегии што даваат резултати. Videosе ги оптимизираме вашите видеа и канал да рангираат повисоко, така што вашите впечатоци ќе се зголемуваат од гледачите кои имаат најголема важност - органските.

Започнете сега!
Знаеме што е потребно за да се изведе на YouTube!

Процес на оптимизација за YouTube

Чекор 1
процес_наслов

Во Анализа на клучни зборови за длабочината

Ние ја истражуваме и анализираме вашата лажат за да најдеме релевантни клучни зборови кои вреди да се насочат.

Чекор 2
процес_наслов

Целосна оптимизација на видеото и каналот

Ние ги оптимизираме вашите видео содржини и каналот на YouTube со ефикасни техники за оптимизација.

Чекор 3
процес_наслов

Рангирајте ги вашите видеа и канал

Во рок од 2-4 недели, вашите видеа и канал ќе започнат со рангирање, давајќи ви квалитетен, органски сообраќај и ангажман.

Чекор 4
процес_наслов

Повторете го процесот

Ние го повторуваме процесот на повеќе видеа за континуирано растење на вашиот органски сообраќај и ангажман.

Изберете го вашиот пакет за раст на YouTube за оптимизација

Основен раст на видеото

Контактирајте не за цени

Објавувајте кога сакате и плаќајте кога сакате со овој едноставен план за плаќање по видео.

Про Канал за раст

Контактирајте не за цени

Најдобар пакет за раст на YouTube за нови канали и мали компании.

Раст на елитните канали

Контактирајте не за цени

Се препорачува за канали или бизниси со средно до големо следење.

Видео оптимизации
# од видеа Оптимизирајте 1 видео Оптимизирајте 4 видеа Оптимизирајте 4 видеа
Наслов, ознаки и опис
Метаподатоци
Оптимизација на видео датотеки
Крајни екрани
Сликичка за прилагодено HD оптимизација
Поставки за поставување
Оптимизации на каналот
Ознаки на каналот
Зголемување на монетизацијата
Извештаи
Извештаи за анализа на канали
Основна анализа на публиката
Известување за ефикасноста на видеото
Контактирајте нѐ Контактирајте нѐ Контактирајте нѐ

Најчесто поставувани прашања

Поради компликации и безбедносни мерки што Гугл ги презеде за да ја заштити вашата сметка, решивме да ви ја доставиме оваа услуга, обезбедувајќи ви едноставни упатства што треба да ги следите, потребни за сами да ги направите промените. Како резултат, не ни се потребни ингеренциите за најавување на вашите канали на YouTube.

Да! Ние работиме со секој тип на канали на YouTube и можеме да ви помогнеме да ја развивате твојата, без оглед за која ниша е вашата содржина.

Да, постои дополнителна такса за ова, но лесно можете да ја изберете при купувањето.

Може да варира врз основа на вашите цели и барања. Општо земено, првиот месец забележува бавен раст, бидејќи YouTube не ги ажурира резултатите веднаш. Потоа, со месеци во тек, моментумот се зема и продолжува да се одвива месец-по-месец. Се чини дека резултатите од транспортниот камион ќе започнат бавно, но штом моментумот ќе се подигне, ќе крстарите со полна брзина напред!

Бидејќи YouTube има поставено стотици часови нови видеа во минута, повторното индексирање на постарите видеа за нови ознаки и промени не е приоритет за нив. Поради ова, обично трае 2-4 недели за да се појават ефектите од новите промени на постарите видеа. Ова е причината зошто е најдобро да се применуваат најдобрите практики при поставување прв пат!

Да, ние сме овластени рекламни видеа на AdWords (сега Google Ads) за видеа на YouTube и тоа го правевме многу години со сите видови клиенти и можеме да создаваме реклами за какви било видеа, како реклами во тек, реклами за откривање или реклами надвор од тек. Ако ве интересира ова, само прашајте нè и ние ќе ви кажеме повеќе!

Што велат клиентите

Брза, ефективна, ефикасна и неверојатна услуга! Од визија до акција, веднаш до она што го посакував и замислив ... најдобро во она што го прават, чувството и изгледот на Корпорацијата. Персоналот е неверојатен, исклучително внимателен, детално ориентиран и трпелив. Тие ја дизајнираа нашата нова веб-страница и ние апсолутно ја сакаме! Еден среќен клиент!

Шон Кеј

Брза, ефективна, ефикасна и неверојатна услуга! Од визија до акција, веднаш до она што го посакував и замислив ... најдобро во она што го прават, чувството и изгледот на Корпорацијата. Персоналот е неверојатен, исклучително внимателен, детално ориентиран и трпелив. Тие ја дизајнираа нашата нова веб-страница и ние апсолутно ја сакаме! Еден среќен клиент!

Овие момци навистина ја знаат својата деловна активност, од врвна техничка страна до извонреден дизајн, нивната работа е далеку супериорна во однос на која било друга веб-страница и маркетинг компанија што ја користев. Нивната услуга за клиенти не е паралелна - тие се тука за нивните клиенти во текот на целиот процес да бидат сигурни дека проектите се направени правилно!

Дебора Торнтон

Овие момци навистина ја знаат својата деловна активност, од врвна техничка страна до извонреден дизајн, нивната работа е далеку супериорна во однос на која било друга веб-страница и маркетинг компанија што ја користев. Нивната услуга за клиенти не е паралелна - тие се тука за нивните клиенти во текот на целиот процес да бидат сигурни дека проектите се направени правилно!

Ајде да знаеме како можеме да помогнеме!

    en English
    X