Користење на првата минута од вашето видео на YouTube за промоција на брендот: Совети и трикови

Користење на првата минута од вашето видео на YouTube за промоција на брендот: Совети & засилувач; Трикови

Безброј брендови се појавија на YouTube за да се промовираат заедно со нивните производи и/или услуги. А зошто да не? На крајот на краиштата, ниту една платформа за видео стриминг не е блиску до YouTube во однос на бројките. Во моментов, YouTube гледа повеќе од неверојатни 2.6 милијарди месечни корисници, а исто така е на второ место по Google во однос на популарноста на пребарувачот.

Значи, ако сакате вашиот бренд еден ден да стане познато име, едноставно не можете да си дозволите да немате канал на YouTube. Сепак, не е доволно едноставно да имате канал на YouTube - исто така треба постојано да креирате и објавувате видеа за да оставите свој белег. Што повеќе? Мора да обрнете внимание и на различните делови од вашите видеа. Во оваа статија, ќе се фокусираме на првата минута од вашите видеа или на делот за вовед.

Прочитајте за да дознаете некои од најефикасните совети и трикови што можете да ги примените за промовирање на вашиот бренд во текот на првата минута од вашите видеа. Но, прво, ајде да се обидеме да разбереме зошто почетокот на видеото е толку важен.

Привлечен вовед на YouTube: Зошто е важно

Ако гледате видеа создадени и објавени од најголемите брендови на YouTube, ќе откриете дека тие имаат една заедничка работа. Секако, нивните ниши и стилови може да бидат различни, но сите тие имаат привлечни воведи. Зошто мислиш дека е така?

Па, одговорот лежи во привлекувањето на вниманието на гледачите, па тие се чувствуваат мотивирани да гледаат видео додека не заврши видеото. Кога гледачите гледаат видеа од почеток до крај на YouTube, каналот може да има корист на следниве начини:

 • Повеќе претплатници: Крајната цел на секој YouTuber е да го претвори гледачот во претплатник. Затоа повеќето Јутјубери ја користат пораката за повик за акција (CTA) „Претплатете се на мојот/нашиот канал“. Сепак, CTA пораките можат да бидат ефективни само кога видеата се врвни. Кога ќе ја направите првата минута од вашите видеа незаборавни, драстично ја зголемувате веројатноста вашите гледачи да го притиснат копчето за претплата и да станат лојални. Претплатници на YouTube.
 • Повисоки стапки на ангажирање на корисниците: Корисничкиот ангажман на YouTube се однесува на тоа како гледачите комуницираат со вашите видеа, односно дали им се допаѓа, не им се допаѓа и/или го споделуваат видеото. Коментари на YouTube исто така играат важна улога во зголемувањето на ангажманот на корисниците. Значи, кога првата минута од вашите видеа на YouTube ќе успее да ја присили публиката, вашиот ангажман на корисникот сигурно ќе се зголеми. Во текот на последните неколку години, алгоритмот на YouTube беше поволен за видеа со високи стапки на ангажирање на корисниците во однос на рангирањето.
 • Зголемени прегледи: Најдобрите видеа секогаш ги споделуваат гледачите, што игра витална улога во зголемувањето на прегледите. Исто така, ако почетоците на сите ваши видеа успеат да ја доловат имагинацијата на публиката, таа веројатно ќе го гледа видеото над 30 секунди. На YouTube, приказот значи дека корисникот гледа видео повеќе од 30 секунди.
 • Поголемо време на гледање: Времето на гледање на каналот се однесува на времето поминато од корисниците гледајќи видеа на тој канал. Пред неколку години, времето на гледање не беше важна мерка за успех на YouTube. Сепак, времињата се сменија, а сега тоа е една од најзначајните метрики на платформата. Поради постојаното зголемување на важноста на метриката, сè повеќе Јутјубери почнаа да објавуваат видеа со поголема фреквенција и конзистентност. Слободно може да се каже дека кога првата минута од сите ваши видеа ќе ви овозможи одлично гледање, времето на гледање на вашиот канал ќе се натрупа во ваша корист.

Совети и трикови за да ја направите првата минута од вашето видео на YouTube незаборавна

Совети и трикови за да ја направите првата минута од вашето видео на YouTube незаборавна

Сега кога ги знаете сите придобивки што одличните видео воведи можат да ги донесат на вашиот канал на YouTube, време е да го свртиме нашето внимание на советите и триковите за создавање на прекрасни почетоци:

 • Вашиот вовед треба да трае само неколку секунди: Обемот на вниманието меѓу корисниците на Интернет се намалува, а ако вашето вовед трае повеќе од десет секунди, гледачите сигурно ќе го изгубат интересот побрзо отколку што можете да трепнете. Затоа, одржувајте го вашиот вовед краток за вашето видео да започне веднаш по првите неколку секунди. Само етаблираните Јутјубери кои веќе имаат милиони претплатници можат да се осмелат да експериментираат со долги, разработени воведи. Од друга страна, почетниците треба да го тргнат воведот од патот што е можно поскоро.
 • Вклучете ги сите ваши елементи за брендирање во вашето вовед: Ако сакате вашиот бренд да се издвојува од конкуренцијата и да биде запаметен од гледачите, треба да ги вклучите сите ваши елементи за брендирање со потпис во воведот. Од логото на вашиот бренд до шеми на бои до други визуелни или аудио елементи што може да го дефинираат вашиот бренд - не заборавајте да го вклучите сето тоа. Исто така, начинот на кој го правите вашето брендирање на YouTube не треба да се разликува од тоа како го правите брендирањето на која било друга платформа. На пример, ако вашата сметка на Инстаграм има одредени елементи за брендирање, треба да ги вклучите истите елементи во вашите воведи на YouTube. Ако не го направите тоа, нема да успеете да постигнете конзистентност на брендирањето.
 • Откако ќе го претставите вашиот канал, претстави се: Значи, првите десет секунди или повеќе се за воведување на вашиот канал на вашата публика. Откако ќе го поминете воведот на каналот, време е да им се претставите на гледачите. Можеби се прашувате зошто тоа би било потребно. Па, факт е дека колку и да е неверојатно вашето брендирање, вашата публика ќе му верува на вашиот бренд само ако може да воспостави човечка врска со него. Тоа е местото каде што човечкото лице може да се појави на сликата и да прави чуда. Повторно, одржувајте го овој дел краток и чувајте го во рок од десет секунди. Во овој дел, можете да зборувате за тоа кои сте и како можете да дадете решенија за болните точки на вашата публика. На пример, ако вашиот канал е за прегледи на технолошки производи, можете да кажете: „Ги прегледувам технолошките производи, за да можете да ги изберете најдобрите за себе“.
 • Следно, кажете му на публиката накратко за содржината на видеото: Откако ќе ги потрошите првите 20 секунди за да го претставите вашиот канал и себеси пред публиката, време е да разговарате за што ќе биде вашето видео. Можете да го направите овој дел долг 20 секунди и да ги вклучите сите клучни информации од вашето видео што може да ги очекува публиката. Во овој момент, важно е да не давате премногу информации. Идеално, би сакале да вклучите одредена неизвесност за да ја задржите публиката да погодува што се случува. Во исто време, треба да дадете некои информации за публиката да не биде целосно во темнина во однос на содржината на видеото.
 • Вклучете пораки за повик за акција (CTA) веднаш на почетокот: Така, тоа е 40 секунди готово и исчистено прашина. Во следните 20 секунди, вклучете пораки за повик за акција како што се „претплати“, „ми се допаѓа“ и „сподели“. Ова треба да ја поттикне вашата публика да преземе акција уште на почетокот на видеото. Исто така, кажете ѝ на вашата публика како претплатата на вашиот канал ќе помогне во вашата кауза. Едноставното кажување на CTA пораките гласно веројатно нема да има доволно влијание врз вашата публика. Затоа, одвојте време со тие CTA пораки. Сега кога првата минута е надвор од патот, можете да продолжите со главната содржина на вашето видео.
 • Набљудувајте го најдоброто во вашата ниша и како тие ги структурираат нивните воведи: За инспирација, треба само да се свртите кон Јутјуберите во вашата ниша кои ја направија голема. Работата е што можете да научите многу од вашата конкуренција на YouTube. Едноставно погледнете некои од нивните видеа за да разберете како работат со нивните воведи. Секако, можно е да не ви се допадне секој вовед. Сепак, забележете кога ќе најдете нешто што ви се допаѓа. Може да вклучите слични елементи во вашите почетоци на видеото. Но, мора да бидете претпазливи, бидејќи внесувањето премногу слични елементи од каналите на други Јутјубери може да направи вашиот канал да се чувствува како евтина имитација. Затоа, не заборавајте да додадете свој уникатен пресврт на работите.
 • Поврзете ги работите заедно за време на процесот на уредување: Многу Јутјубери успеаја да станат успешни едноставно со усовршување и совладување на нивните вештини за уредување. Едноставно, ако не сакате воведот на вашите видеа да има некаков лабав крај, мора да се фокусирате на уредувањето. Дури и ако работите тргнаа малку наопаку за време на фазата на снимање (што е веројатно за новите Јутјубери), можете да ги исправите работите во фазата на продукција. Можете да најдете безброј ресурси на Интернет кои можат да ви помогнат со широк спектар на совети и трикови за уредување.

Заклучок

Ако вашиот бренд првенствено се фокусира на промовирање преку 1-минутни видеа користејќи ја функцијата YouTube Shorts, можете да ја намалите промоцијата на вашиот бренд на околу десет секунди. Меѓутоа, ако ви се долгите видеа, едноставно не можете да си дозволите да ја занемарите првата минута од вашите видеа.

Скоро дојдовме до крајот на оваа статија, но пред да ве збогуваме овој пат, би сакале да ви кажеме за SubPals. Ако вашиот бренд ги прави своите бебешки чекори на YouTube, потребни му се бројките да бидат на негова страна за да остави белег. Тоа е местото каде што SubPals можат да се појават и да ви помогнат. SubPals нуди софтверска алатка која нуди лајкови на YouTube и прегледи на YouTube. Можете исто така да купете претплатници на YouTube преку SubPals.

Користење на првата минута од вашето видео на YouTube за промоција на брендот: Совети и трикови од писатели на подпалси,
Добијте пристап до бесплатна видео обука

Курс за бесплатна обука:

Маркетинг и оптимизација за YouTube за да добиете 1 милион прегледи

Споделете ја оваа објава на блогот за да добиете бесплатен пристап до 9-часовна видео обука од експерт на YouTube.

Услуга за проценка на канали на YouTube
Дали ви треба експерт на YouTube за да завршите длабинска проценка на вашиот канал на YouTube и да ви дадете акциски план?
Ние обезбедуваме експерт Услуга за проценка на канали на YouTube

Исто така на SubPals

Разберете зошто YouTubers купуваат прегледи на YouTube

Разберете зошто YouTube Купи YouTube Прегледи

Можеби ова ви звучи прилично застрашувачко или смешно, но да се каже вистината, ова е најдобрата одлука што ќе ја донесете за да го зголемите вашиот канал на YouTube. Дали е нелегално? Не. Дали е тоа кривично дело? Не

0 Коментари
Идеи за канали за YouTube

Идеи за канали за YouTube

Како втор најголем пребарувач во светот, YouTube им нуди на корисниците на платформата многу разновидност. Има 2 милијарди месечно најавени корисници на платформата со креатори кои поставуваат 500 часа видео

0 Коментари
Сп Блог 58 2

Како да го направите вашиот дел за коментари на YouTube безбеден простор за гледачите?

YouTube, како и секој друг социјален медиум, има свои зла и пороци. Креаторите на YouTube честопати беа обвинети за промовирање нереални стандарди, дезинформации, омраза и слично. Иако тоа се однесува на индивидуални креатори, почеста…

0 Коментари

Ние нудиме повеќе услуги за маркетинг на YouTube

Еднократни опции за купување без претплата или периодични плаќања

Карактеристики
 • Загарантирана испорака Загарантирана испорака
 • Резултати започнете во 24-72 часови Резултати започнете во 24-72 часови
 • Резултати започнете во 24-72 часови Резултатите продолжуваат сè додека не завршат
 • Не е потребна лозинка Не е потребна лозинка
 • Безбедно и приватно 100% безбеден и приватен
 • Гаранција за повторно полнење Гаранција за повторно полнење
 • Поддршка 24 / 7 Поддршка 24 / 7
 • Еднократно купување на големо - Нема повторување Еднократно купување на големо - Нема повторување
Карактеристики
 • Загарантирана испорака Загарантирана испорака
 • Резултати започнете во 24-72 часови Резултати започнете во 24-72 часови
 • Резултати започнете во 24-72 часови Резултатите продолжуваат сè додека не завршат
 • Не е потребна лозинка Не е потребна лозинка
 • Безбедно и приватно 100% безбеден и приватен
 • Гаранција за повторно полнење Гаранција за повторно полнење
 • Поддршка 24 / 7 Поддршка 24 / 7
 • Еднократно купување на големо - Нема повторување Еднократно купување на големо - Нема повторување
Карактеристики
 • Загарантирана испорака Загарантирана испорака
 • Резултати започнете во 24-72 часови Резултати започнете во 24-72 часови
 • Резултати започнете во 24-72 часови Резултатите продолжуваат сè додека не завршат
 • Не е потребна лозинка Не е потребна лозинка
 • Безбедно и приватно 100% безбеден и приватен
 • Гаранција за повторно полнење Гаранција за повторно полнење
 • Поддршка 24 / 7 Поддршка 24 / 7
 • Еднократно купување на големо - Нема повторување Еднократно купување на големо - Нема повторување
Карактеристики
 • Загарантирана испорака Загарантирана испорака
 • Резултати започнете во 24-72 часови Резултати започнете во 24-72 часови
 • Резултати започнете во 24-72 часови Резултатите продолжуваат сè додека не завршат
 • Не е потребна лозинка Не е потребна лозинка
 • Безбедно и приватно 100% безбеден и приватен
 • Гаранција за повторно полнење Гаранција за повторно полнење
 • Поддршка 24 / 7 Поддршка 24 / 7
 • Еднократно купување на големо - Нема повторување Еднократно купување на големо - Нема повторување
Карактеристики
 • Загарантирана испорака Загарантирана испорака
 • Резултати започнете во 24-72 часови Резултати започнете во 24-72 часови
 • Резултати започнете во 24-72 часови Резултатите продолжуваат сè додека не завршат
 • Не е потребна лозинка Не е потребна лозинка
 • Безбедно и приватно 100% безбеден и приватен
 • Гаранција за повторно полнење Гаранција за повторно полнење
 • Поддршка 24 / 7 Поддршка 24 / 7
 • Еднократно купување на големо - Нема повторување Еднократно купување на големо - Нема повторување
Карактеристики
 • Загарантирана испорака Загарантирана испорака
 • Резултати започнете во 24-72 часови Резултати започнете во 24-72 часови
 • Резултати започнете во 24-72 часови Резултатите продолжуваат сè додека не завршат
 • Не е потребна лозинка Не е потребна лозинка
 • Безбедно и приватно 100% безбеден и приватен
 • Гаранција за повторно полнење Гаранција за повторно полнење
 • Поддршка 24 / 7 Поддршка 24 / 7
 • Еднократно купување на големо - Нема повторување Еднократно купување на големо - Нема повторување
Карактеристики
 • Загарантирана испорака Загарантирана испорака
 • Резултати започнете во 24-72 часови Резултати започнете во 24-72 часови
 • Резултати започнете во 24-72 часови Резултатите продолжуваат сè додека не завршат
 • Не е потребна лозинка Не е потребна лозинка
 • Безбедно и приватно 100% безбеден и приватен
 • Гаранција за повторно полнење Гаранција за повторно полнење
 • Поддршка 24 / 7 Поддршка 24 / 7
 • Еднократно купување на големо - Нема повторување Еднократно купување на големо - Нема повторување
Карактеристики
 • Загарантирана испорака Загарантирана испорака
 • Резултати започнете во 24-72 часови Резултати започнете во 24-72 часови
 • Резултати започнете во 24-72 часови Резултатите продолжуваат сè додека не завршат
 • Не е потребна лозинка Не е потребна лозинка
 • Безбедно и приватно 100% безбеден и приватен
 • Гаранција за повторно полнење Гаранција за повторно полнење
 • Поддршка 24 / 7 Поддршка 24 / 7
 • Еднократно купување на големо - Нема повторување Еднократно купување на големо - Нема повторување
Карактеристики
 • Загарантирана испорака Загарантирана испорака
 • Резултати започнете во 24-72 часови Резултати започнете во 24-72 часови
 • Резултати започнете во 24-72 часови Резултатите продолжуваат сè додека не завршат
 • Не е потребна лозинка Не е потребна лозинка
 • Безбедно и приватно 100% безбеден и приватен
 • Гаранција за повторно полнење Гаранција за повторно полнење
 • Поддршка 24 / 7 Поддршка 24 / 7
 • Еднократно купување на големо - Нема повторување Еднократно купување на големо - Нема повторување
Карактеристики
 • Загарантирана испорака Загарантирана испорака
 • Резултати започнете во 24-72 часови Резултати започнете во 24-72 часови
 • Резултати започнете во 24-72 часови Резултатите продолжуваат сè додека не завршат
 • Не е потребна лозинка Не е потребна лозинка
 • Безбедно и приватно 100% безбеден и приватен
 • Гаранција за повторно полнење Гаранција за повторно полнење
 • Поддршка 24 / 7 Поддршка 24 / 7
 • Еднократно купување на големо - Нема повторување Еднократно купување на големо - Нема повторување
Карактеристики
 • Загарантирана испорака Загарантирана испорака
 • Резултати започнете во 24-72 часови Резултати започнете во 24-72 часови
 • Резултати започнете во 24-72 часови Резултатите продолжуваат сè додека не завршат
 • Не е потребна лозинка Не е потребна лозинка
 • Безбедно и приватно 100% безбеден и приватен
 • Гаранција за повторно полнење Гаранција за повторно полнење
 • Поддршка 24 / 7 Поддршка 24 / 7
 • Еднократно купување на големо - Нема повторување Еднократно купување на големо - Нема повторување
Карактеристики
 • Загарантирана испорака Загарантирана испорака
 • Резултати започнете во 24-72 часови Резултати започнете во 24-72 часови
 • Резултати започнете во 24-72 часови Резултатите продолжуваат сè додека не завршат
 • Не е потребна лозинка Не е потребна лозинка
 • Безбедно и приватно 100% безбеден и приватен
 • Гаранција за повторно полнење Гаранција за повторно полнење
 • Поддршка 24 / 7 Поддршка 24 / 7
 • Еднократно купување на големо - Нема повторување Еднократно купување на големо - Нема повторување
Карактеристики
 • Загарантирана испорака Загарантирана испорака
 • Резултати започнете во 24-72 часови Резултати започнете во 24-72 часови
 • Резултати започнете во 24-72 часови Резултатите продолжуваат сè додека не завршат
 • Не е потребна лозинка Не е потребна лозинка
 • Безбедно и приватно 100% безбеден и приватен
 • Гаранција за повторно полнење Гаранција за повторно полнење
 • Поддршка 24 / 7 Поддршка 24 / 7
 • Еднократно купување на големо - Нема повторување Еднократно купување на големо - Нема повторување
Карактеристики
 • Загарантирана испорака Загарантирана испорака
 • Резултати започнете во 24-72 часови Резултати започнете во 24-72 часови
 • Резултати започнете во 24-72 часови Резултатите продолжуваат сè додека не завршат
 • Не е потребна лозинка Не е потребна лозинка
 • Безбедно и приватно 100% безбеден и приватен
 • Гаранција за повторно полнење Гаранција за повторно полнење
 • Поддршка 24 / 7 Поддршка 24 / 7
 • Еднократно купување на големо - Нема повторување Еднократно купување на големо - Нема повторување
Карактеристики
 • Загарантирана испорака Загарантирана испорака
 • Резултати започнете во 24-72 часови Резултати започнете во 24-72 часови
 • Резултати започнете во 24-72 часови Резултатите продолжуваат сè додека не завршат
 • Не е потребна лозинка Не е потребна лозинка
 • Безбедно и приватно 100% безбеден и приватен
 • Гаранција за повторно полнење Гаранција за повторно полнење
 • Поддршка 24 / 7 Поддршка 24 / 7
 • Еднократно купување на големо - Нема повторување Еднократно купување на големо - Нема повторување
Карактеристики
 • Загарантирана испорака Загарантирана испорака
 • Резултати започнете во 24-72 часови Резултати започнете во 24-72 часови
 • Резултати започнете во 24-72 часови Резултатите продолжуваат сè додека не завршат
 • Не е потребна лозинка Не е потребна лозинка
 • Безбедно и приватно 100% безбеден и приватен
 • Гаранција за повторно полнење Гаранција за повторно полнење
 • Поддршка 24 / 7 Поддршка 24 / 7
 • Еднократно купување на големо - Нема повторување Еднократно купување на големо - Нема повторување
Услуги на YouTube За услугите на Инстаграм, посетете ја нашата веб-страница за партнери, MrInsta.com. Кликнете тука за да ги видите нивните услуги на Инстаграм
Размислете за купувачите на Instagram
Ние нудиме повеќе системи за плаќање на YouTube услуги за маркетинг
Карактеристики
 • Загарантирана испорака Загарантирана испорака
 • Резултати започнете во 24-72 часови Резултати започнете во 24-72 часови
 • Резултати започнете во 24-72 часови Резултатите продолжуваат сè додека не завршат
 • Не е потребна лозинка Не е потребна лозинка
 • Безбедно и приватно 100% безбеден и приватен
 • Гаранција за повторно полнење Гаранција за повторно полнење
 • Поддршка 24 / 7 Поддршка 24 / 7
 • Еднократно купување на големо - Нема повторување Еднократно купување на големо - Нема повторување
Услуги на YouTube За услугите на Инстаграм, посетете ја нашата веб-страница за партнери, MrInsta.com. Кликнете тука за да ги видите нивните услуги на Инстаграм
Купи Инстаграм Допаѓања
Ние нудиме повеќе системи за плаќање на YouTube услуги за маркетинг
Карактеристики
 • Загарантирана испорака Загарантирана испорака
 • Резултати започнете во 24-72 часови Резултати започнете во 24-72 часови
 • Резултати започнете во 24-72 часови Резултатите продолжуваат сè додека не завршат
 • Не е потребна лозинка Не е потребна лозинка
 • Безбедно и приватно 100% безбеден и приватен
 • Гаранција за повторно полнење Гаранција за повторно полнење
 • Поддршка 24 / 7 Поддршка 24 / 7
 • Еднократно купување на големо - Нема повторување Еднократно купување на големо - Нема повторување
Услуги на YouTube За услугите на Инстаграм, посетете ја нашата веб-страница за партнери, MrInsta.com. Кликнете тука за да ги видите нивните услуги на Инстаграм
Карактеристики
 • Загарантирана испорака Загарантирана испорака
 • Резултати започнете во 24-72 часови Резултати започнете во 24-72 часови
 • Резултати започнете во 24-72 часови Резултатите продолжуваат сè додека не завршат
 • Не е потребна лозинка Не е потребна лозинка
 • Безбедно и приватно 100% безбеден и приватен
 • Гаранција за повторно полнење Гаранција за повторно полнење
 • Поддршка 24 / 7 Поддршка 24 / 7
 • Еднократно купување на големо - Нема повторување Еднократно купување на големо - Нема повторување
Услуги на YouTube За услугите на Инстаграм, посетете ја нашата веб-страница за партнери, MrInsta.com. Кликнете тука за да ги видите нивните услуги на Инстаграм
Купете прилагодени хаштагови
Ние нудиме повеќе системи за плаќање на YouTube услуги за маркетинг
Карактеристики
 • Загарантирана испорака Загарантирана испорака
 • Резултати започнете во 24-72 часови Резултати започнете во 24-72 часови
 • Резултати започнете во 24-72 часови Резултатите продолжуваат сè додека не завршат
 • Не е потребна лозинка Не е потребна лозинка
 • Безбедно и приватно 100% безбеден и приватен
 • Гаранција за повторно полнење Гаранција за повторно полнење
 • Поддршка 24 / 7 Поддршка 24 / 7
 • Еднократно купување на големо - Нема повторување Еднократно купување на големо - Нема повторување
Услуги на YouTube За услугите на Инстаграм, посетете ја нашата веб-страница за партнери, MrInsta.com. Кликнете тука за да ги видите нивните услуги на Инстаграм
Купете ги прегледите на Инстаграм ролни
Ние нудиме повеќе системи за плаќање на YouTube услуги за маркетинг
Карактеристики
 • Загарантирана испорака Загарантирана испорака
 • Резултати започнете во 24-72 часови Резултати започнете во 24-72 часови
 • Резултати започнете во 24-72 часови Резултатите продолжуваат сè додека не завршат
 • Не е потребна лозинка Не е потребна лозинка
 • Безбедно и приватно 100% безбеден и приватен
 • Гаранција за повторно полнење Гаранција за повторно полнење
 • Поддршка 24 / 7 Поддршка 24 / 7
 • Еднократно купување на големо - Нема повторување Еднократно купување на големо - Нема повторување
Услуги на YouTube За услугите на Инстаграм, посетете ја нашата веб-страница за партнери, MrInsta.com. Кликнете тука за да ги видите нивните услуги на Инстаграм
Купете Инстаграм впечатоци
Ние нудиме повеќе системи за плаќање на YouTube услуги за маркетинг
Карактеристики
 • Загарантирана испорака Загарантирана испорака
 • Резултати започнете во 24-72 часови Резултати започнете во 24-72 часови
 • Резултати започнете во 24-72 часови Резултатите продолжуваат сè додека не завршат
 • Не е потребна лозинка Не е потребна лозинка
 • Безбедно и приватно 100% безбеден и приватен
 • Гаранција за повторно полнење Гаранција за повторно полнење
 • Поддршка 24 / 7 Поддршка 24 / 7
 • Еднократно купување на големо - Нема повторување Еднократно купување на големо - Нема повторување
Услуги на YouTube За услугите на Инстаграм, посетете ја нашата веб-страница за партнери, MrInsta.com. Кликнете тука за да ги видите нивните услуги на Инстаграм
Карактеристики
 • Загарантирана испорака Загарантирана испорака
 • Резултати започнете во 24-72 часови Резултати започнете во 24-72 часови
 • Резултати започнете во 24-72 часови Резултатите продолжуваат сè додека не завршат
 • Не е потребна лозинка Не е потребна лозинка
 • Безбедно и приватно 100% безбеден и приватен
 • Гаранција за повторно полнење Гаранција за повторно полнење
 • Поддршка 24 / 7 Поддршка 24 / 7
 • Еднократно купување на големо - Нема повторување Еднократно купување на големо - Нема повторување
Услуги на YouTube За услугите на Инстаграм, посетете ја нашата веб-страница за партнери, MrInsta.com. Кликнете тука за да ги видите нивните услуги на Инстаграм
Купи Инстаграм Коментари
Ние нудиме повеќе системи за плаќање на YouTube услуги за маркетинг
Карактеристики
 • Загарантирана испорака Загарантирана испорака
 • Резултати започнете во 24-72 часови Резултати започнете во 24-72 часови
 • Резултати започнете во 24-72 часови Резултатите продолжуваат сè додека не завршат
 • Не е потребна лозинка Не е потребна лозинка
 • Безбедно и приватно 100% безбеден и приватен
 • Гаранција за повторно полнење Гаранција за повторно полнење
 • Поддршка 24 / 7 Поддршка 24 / 7
 • Еднократно купување на големо - Нема повторување Еднократно купување на големо - Нема повторување
Карактеристики
 • Загарантирана испорака Загарантирана испорака
 • Резултати започнете во 24-72 часови Резултати започнете во 24-72 часови
 • Резултати започнете во 24-72 часови Резултатите продолжуваат сè додека не завршат
 • Не е потребна лозинка Не е потребна лозинка
 • Безбедно и приватно 100% безбеден и приватен
 • Гаранција за повторно полнење Гаранција за повторно полнење
 • Поддршка 24 / 7 Поддршка 24 / 7
 • Еднократно купување на големо - Нема повторување Еднократно купување на големо - Нема повторување
Карактеристики
 • Загарантирана испорака Загарантирана испорака
 • Резултати започнете во 24-72 часови Резултати започнете во 24-72 часови
 • Резултати започнете во 24-72 часови Резултатите продолжуваат сè додека не завршат
 • Не е потребна лозинка Не е потребна лозинка
 • Безбедно и приватно 100% безбеден и приватен
 • Гаранција за повторно полнење Гаранција за повторно полнење
 • Поддршка 24 / 7 Поддршка 24 / 7
 • Еднократно купување на големо - Нема повторување Еднократно купување на големо - Нема повторување
Карактеристики
 • Загарантирана испорака Загарантирана испорака
 • Резултати започнете во 24-72 часови Резултати започнете во 24-72 часови
 • Резултати започнете во 24-72 часови Резултатите продолжуваат сè додека не завршат
 • Не е потребна лозинка Не е потребна лозинка
 • Безбедно и приватно 100% безбеден и приватен
 • Гаранција за повторно полнење Гаранција за повторно полнење
 • Поддршка 24 / 7 Поддршка 24 / 7
 • Еднократно купување на големо - Нема повторување Еднократно купување на големо - Нема повторување
Карактеристики
 • Загарантирана испорака Загарантирана испорака
 • Резултати започнете во 24-72 часови Резултати започнете во 24-72 часови
 • Резултати започнете во 24-72 часови Резултатите продолжуваат сè додека не завршат
 • Не е потребна лозинка Не е потребна лозинка
 • Безбедно и приватно 100% безбеден и приватен
 • Гаранција за повторно полнење Гаранција за повторно полнење
 • Поддршка 24 / 7 Поддршка 24 / 7
 • Еднократно купување на големо - Нема повторување Еднократно купување на големо - Нема повторување
Карактеристики
 • Загарантирана испорака Загарантирана испорака
 • Резултати започнете во 24-72 часови Резултати започнете во 24-72 часови
 • Резултати започнете во 24-72 часови Резултатите продолжуваат сè додека не завршат
 • Не е потребна лозинка Не е потребна лозинка
 • Безбедно и приватно 100% безбеден и приватен
 • Гаранција за повторно полнење Гаранција за повторно полнење
 • Поддршка 24 / 7 Поддршка 24 / 7
 • Еднократно купување на големо - Нема повторување Еднократно купување на големо - Нема повторување
Карактеристики
 • Загарантирана испорака Загарантирана испорака
 • Резултати започнете во 24-72 часови Резултати започнете во 24-72 часови
 • Резултати започнете во 24-72 часови Резултатите продолжуваат сè додека не завршат
 • Не е потребна лозинка Не е потребна лозинка
 • Безбедно и приватно 100% безбеден и приватен
 • Гаранција за повторно полнење Гаранција за повторно полнење
 • Поддршка 24 / 7 Поддршка 24 / 7
 • Еднократно купување на големо - Нема повторување Еднократно купување на големо - Нема повторување
Карактеристики
 • Загарантирана испорака Загарантирана испорака
 • Резултати започнете во 24-72 часови Резултати започнете во 24-72 часови
 • Резултати започнете во 24-72 часови Резултатите продолжуваат сè додека не завршат
 • Не е потребна лозинка Не е потребна лозинка
 • Безбедно и приватно 100% безбеден и приватен
 • Гаранција за повторно полнење Гаранција за повторно полнење
 • Поддршка 24 / 7 Поддршка 24 / 7
 • Еднократно купување на големо - Нема повторување Еднократно купување на големо - Нема повторување
Карактеристики
 • Загарантирана испорака Загарантирана испорака
 • Резултати започнете во 24-72 часови Резултати започнете во 24-72 часови
 • Резултати започнете во 24-72 часови Резултатите продолжуваат сè додека не завршат
 • Не е потребна лозинка Не е потребна лозинка
 • Безбедно и приватно 100% безбеден и приватен
 • Гаранција за повторно полнење Гаранција за повторно полнење
 • Поддршка 24 / 7 Поддршка 24 / 7
 • Еднократно купување на големо - Нема повторување Еднократно купување на големо - Нема повторување
Карактеристики
 • Загарантирана испорака Загарантирана испорака
 • Резултати започнете во 24-72 часови Резултати започнете во 24-72 часови
 • Резултати започнете во 24-72 часови Резултатите продолжуваат сè додека не завршат
 • Не е потребна лозинка Не е потребна лозинка
 • Безбедно и приватно 100% безбеден и приватен
 • Гаранција за повторно полнење Гаранција за повторно полнење
 • Поддршка 24 / 7 Поддршка 24 / 7
 • Еднократно купување на големо - Нема повторување Еднократно купување на големо - Нема повторување
Карактеристики
 • Загарантирана испорака Загарантирана испорака
 • Резултати започнете во 24-72 часови Резултати започнете во 24-72 часови
 • Резултати започнете во 24-72 часови Резултатите продолжуваат сè додека не завршат
 • Не е потребна лозинка Не е потребна лозинка
 • Безбедно и приватно 100% безбеден и приватен
 • Гаранција за повторно полнење Гаранција за повторно полнење
 • Поддршка 24 / 7 Поддршка 24 / 7
 • Еднократно купување на големо - Нема повторување Еднократно купување на големо - Нема повторување
Карактеристики
 • Загарантирана испорака Загарантирана испорака
 • Резултати започнете во 24-72 часови Резултати започнете во 24-72 часови
 • Резултати започнете во 24-72 часови Резултатите продолжуваат сè додека не завршат
 • Не е потребна лозинка Не е потребна лозинка
 • Безбедно и приватно 100% безбеден и приватен
 • Гаранција за повторно полнење Гаранција за повторно полнење
 • Поддршка 24 / 7 Поддршка 24 / 7
 • Еднократно купување на големо - Нема повторување Еднократно купување на големо - Нема повторување
en English
X