Кои се барањата за авторски права на YouTube и како ги решавате?

Кои се тврдењата за авторски права на YouTube & засилувач; Како им се обраќате?

Многу создавачи на содржини на YouTube на крајот користат содржини заштитени со авторски права, понекогаш ненамерно, а други пати намерно. Ако добиете барање за авторски права на кое било од вашите видеа на YouTube, тоа може значително да влијае на вашата способност да заработите пари на платформата. Приговорите за авторски права, исто така, може да предизвикаат проблеми при приклучувањето кон Програмата за партнери на YouTube.

Ако се прашувате за процесот на решавање на овие барања за авторски права, ве покриваме. Во оваа статија, ќе одговориме на сите ваши прашања поврзани со побарувањата за авторски права, вклучувајќи ги и работите што треба да ги направите за да ги решите или целосно да ги избегнете.

Услуга за евалуација на канали на YouTube
Дали ви треба експерт на YouTube за да завршите длабинска проценка на вашиот канал на YouTube и да ви дадете акциски план?
Ние обезбедуваме експерт Услуга за проценка на канали на YouTube

Што значи барањето за авторски права?

Ако добиете приговор за авторски права на YouTube, тоа значи дека вашето видео содржи медиуми што се заштитени со авторски права. Овој медиум може да биде во форма на филмски клип, слика, музика, говор или нешто што немате дозвола да го користите.
Секогаш кога ќе прикачите видео на платформата, на Систем за ID на содржина на YouTube пребарува за совпаѓања со медиуми. Ако најде совпаѓање, го предупредува корисникот за прекршување на авторските права. YouTube им го дава следново советување на корисниците откако ќе добијат барање за авторски права -

 1. Корисникот може да ја користи содржината заштитена со авторски права; сепак, сопственикот на авторските права може да добие дел од приходите од рекламите генерирани преку тоа видео.
 2. Сопственикот на авторските права исто така може да го ограничи тоа конкретно видео во одредени земји.

После ова, постојат неколку опции за корисникот -

 • Исклучете го звукот, заменете и отстранете ја содржината заштитена со авторски права од видеото.
 • Поделба на приходите со носителот на авторското право.
 • Предизвикајте го приговорот за авторски права.

Во многу случаи, сопственикот на авторските права може да избере да не преземе никаков чекор. Сепак, тоа не мора да значи дека ќе можете да извлечете придобивки од монетизацијата од тоа видео.

Можете ли да го монетизирате вашиот канал на YouTube со приговори за авторски права?

Ако имате проблеми со авторските права со некои од вашите видеа, можеби се прашувате дали тоа ќе влијае на вашите придобивки за монетизација. Иако тоа е малку сива зона на YouTube, постојат начини да го дознаете одговорот на ова прашање. Доколку сакате да се придружите на Партнерска програма на YouTube, платформата наведе јасни барања за канал. Овие се -

 • Имајќи 1,000 претплатници или повеќе
 • Преминување на прагот од 4,000 часа на Гледајте време за 12 месеци.
 • Нема активни штрајкови во однос на упатствата на заедницата.
 • Поврзување на каналот со Google AdSense
 • Усогласеност со сите правила на YouTube, вклучувајќи ги упатствата на заедницата, условите за користење, програмските политики на AdSense, упатствата за содржини погодни за огласувачите и правилата за авторски права.
 • Ако создавачот живее во земја што ја има достапноста на Програмата за партнери на YouTube.

Почитувањето на само неколку од овие правила не е доволно. Ако сакате да извлечете поволности за монетизација на YouTube, важно е да се придржувате до сите правила, кои го вклучуваат она за политиките за авторски права.

Бидејќи овие правила се доста сложени, платформата користи човечки рецензенти за да провери дали каналот ги исполнува горенаведените барања. Рецензентот ќе ги процени следниве работи во вашиот канал -

 • Главната тема на каналот
 • Најгледани видеа
 • Неодамнешните видеа
 • Видеа што имаат регистрирано најмногу часови за време на гледање
 • Метаподатоци, вклучувајќи наслови, сликички и описи.

Процесот на преглед обично трае еден месец, по што платформата го известува корисникот за одлуката. Ако се прашувате за тврдењата за авторски права, тие можат да влијаат на вашиот канал на две основи -

 1. Најгледани видеа
 2. Видеа со најголем дел од времето на гледање

Ако содржината заштитена со авторски права се најде во овие видеа, нема да се квалификувате за Програмата за партнери. Човечкиот рецензент ќе дојде до заклучок дека содржината заштитена со авторски права придонела за успехот на вашето видео, што ќе доведе до отфрлање на вашата апликација за Програмата за партнери на YouTube. Може да извлечете поволности за монетизација за вашиот канал на YouTube само ако најгледаните видеа не содржат содржина заштитена со авторски права.

Како да избегнете кршење на авторските права на YouTube

Како да избегнете прекршување на авторските права на YouTube

Важно е да се запамети дека прекршувањето на авторските права на која било платформа доаѓа со сериозни последици. YouTube ја сфаќа оваа работа доста сериозно и често ги казнува прекршителите со штрајкови за авторски права. Ако сакате да се избегнете од овие тврдења на YouTube, најдобро е да имате на ум неколку работи -

1. Разберете ги законите за авторски права

Првото нешто што треба да направите е да добиете основно разбирање за законите за авторски права. Авторските права се создаваат веднаш штом некоја содржина е објавена на платформа. Едно лице поседува авторски права на нивната содржина во текот на својот живот, а исто така и некое време по нивната смрт. Ако сте создале оригинална содржина за платформата, вие ги имате авторските права за тоа видео. Ако сте поставиле видео кое содржи туѓа оригинална содржина, авторските права се кај другото лице. Ако сакате да додадете туѓа содржина во вашето видео, секогаш е најдобро да добиете дозвола од нив за истото.

2. Припишувањето на изворот не секогаш спречува прекршување на авторските права

Ако тврдите дека содржината на некој друг е ваша, тоа ќе се смета за очигледно кршење на правилата за авторски права. Меѓутоа, во некои случаи, дури и по давање релевантно наведување, тоа може да доведе до повреда на авторските права. YouTube може да генерира предупредување за повреда на авторските права против вашето видео, дури и ако додадете фраза како -

 • Сите права се задржани од соодветните сопственици
 • Нема намера да има прекршување на авторските права
 • Создадено од X (име на создавачот)

Само давање кредит на сопственикот на авторските права не е доволно. Ако сакате да додадете туѓа содржина во вашето видео, важно е да добиете дозвола од лицето.

3. Разберете ги последиците од прекршување на авторските права

Кога ќе извршите прекршување на авторските права, тоа може да доведе до две работи – совпаѓање со ID на содржина и известување за отстранување. Во совпаѓање со Content ID, YouTube користи систем за усогласување на содржината во вашето видео со милиони други видеа поставени на платформата. Доколку се најде совпаѓање, платформата испраќа барање за авторски права до корисникот. Со известувањето за отстранување, сопственикот на авторските права може да поднесе жалба до YouTube доколку нивната содржина била користена без нивна дозвола. Ако се открие дека видеото ги прекршува правилата, YouTube му испраќа на каналот предупредување за повреда на авторските права и го отстранува нивното видео. Без разлика како е откриено прекршување на авторските права, секогаш ќе ризикувате вашето видео да биде отстрането.

4. Вашиот мотив не влијае на тврдењето за авторски права

Дури и да кажете дека не сте биле заинтересирани да заработувате пари преку туѓа содржина, тоа не е важно. YouTube пропишува дека секоја форма на прекршување на авторските права е против политиките на платформата. Вашиот мотив за вклучување на туѓа содржина не се зема предвид. Секогаш е најдобро да добиете дозвола од лицето ако планирате да ја користите неговата содржина.

5. Добијте дозвола за користење на содржина заштитена со авторски права

Понекогаш, најдобриот начин да се избегне побарување за авторски права е да се добие дозвола од сопственикот на материјалот заштитен со авторски права. Можете да испратите добро напишана белешка до лицето за да добиете дозвола. Не заборавајте да вклучите дел за тоа како планирате да ја користите нивната содржина. Сепак, постои еден улов во оваа ситуација. Понекогаш, дозволите може да се добијат само по цена на демонтизација на видеото. Ако сакате да заработите пари преку видеото, оваа ситуација може да им наштети на вашите потенцијални клиенти. Сепак, ова може да го сметате како можност да додадете малку вкус на вашиот канал.

Како да спречите проблемите со авторските права да ескалираат до превртување?

Според политиката за авторски права на YouTube, три предупредувања за прекршување на авторските права може да имаат тешки последици за каналот. YouTube наметнува доживотна забрана за секој канал за кој ќе се утврди дека постојано ги прекршува законите за авторски права. Откако ќе се воведе забрана, корисникот нема да може да врати ниту едно од своите видеа. Затоа е важно да се преземат чекори за целосно да се избегнат штрајкови на YouTube.

Во основа има два вида штрајкови на YouTube –

 1. Предупредување за авторски права: Ако додадете содржина на друг создавач на вашето видео без негова дозвола, тоа може да доведе до предупредување за повреда на авторските права. За да го решите ова, можете да го отстраните вашето сопствено видео или да го оспорите приговорот.
 2. Штрајк за правила на заедницата: Ова предупредување на YouTube може да резултира ако го прекршите YouTube упатства за заедницата на било кој начин. Овие прекршувања може да бидат во форма на прикачување непристојна содржина, погрешни титли/сликички или какви било други причини.

Откако ќе го добиете првото предупредување за повреда на авторските права на YouTube, ќе мора да посетувате онлајн курс за прописите за авторски права, заедно со квиз. Ако не ги отстраните целосно, сите штрајкови што сте ги собрале на крајот ќе се намалат по 90 дена од датумот на издавање. YouTube, исто така, ги враќа сите привилегии што сте ги изгубиле како резултат на штрајковите. Меѓутоа, ако вашата содржина добие три предупредувања во период од 90 дена, YouTube ќе го прекине вашиот канал.

Заклучок

Со ова, опфативме сè што треба да се знае за приговорите за авторски права на YouTube. Ако сакате да продолжите да ги добивате придобивките од монетизацијата и да гледате како вашиот канал цвета на платформата, важно е целосно да ги избегнете тврдењата за авторски права. Со упатствата дадени во овој напис, сега сте добро опремени да се справите со какви било побарувања за авторски права што ќе ви се појават. Запомнете дека најдобриот начин да спречите вашиот канал да биде забранет на платформата е да се осигурате дека ја користите целата оригинална содржина. Дури и ако сакате да додадете нечија работа на вашите видеа, најдобро е да добиете дозвола од нив да го сторите тоа.

Ако барате начини да го развиете вашиот канал, можете да размислите за бесплатната услуга за претплатници на YouTube достапна на Подполи. Преку нашата широка палета на услуги, им помагаме на креаторите на содржини да го зголемат бројот на нивните претплатници и нивото на ангажираност на органски начин. Ние, исто така, обезбедуваме 100% гаранција за безбедност на сите наши клиенти. Ако сте заинтересирани да ги подобрите перформансите на вашите видеа и канали на YouTube, можете да контактирате со нас денес!

Кои се барањата за авторски права на YouTube и како ги решавате? од писатели на подпалси,
Добијте пристап до бесплатна видео обука

Курс за бесплатна обука:

Маркетинг и оптимизација за YouTube за да добиете 1 милион прегледи

Споделете ја оваа објава на блогот за да добиете бесплатен пристап до 9-часовна видео обука од експерт на YouTube.

Услуга за проценка на канали на YouTube
Дали ви треба експерт на YouTube за да завршите длабинска проценка на вашиот канал на YouTube и да ви дадете акциски план?
Ние обезбедуваме експерт Услуга за проценка на канали на YouTube

Исто така на SubPals

Едноставни, но ефективни идеи за соработка на YouTube

Едноставни, но ефективни идеи за соработка во YouTube

Креаторите на содржини на YouTube се здружија за успешна соработка уште од основањето на платформата, а трендот порасна повеќе од кога било во последните години. Ако имате канал на YouTube и сакате

0 Коментари
Водење на успешен натпревар на YouTube

Вклучување на успешен натпревар на YouTube

Можеби правите многу како дел од вашата маркетинг стратегија на YouTube со цел да го зголемите бројот на вистински претплатници на YouTube што ги имате, прегледите на YouTube, како и да го поттикнете растот на деловната активност. Еден

0 Коментари
Крајниот водич за започнување на сопствен предизвик на YouTube за ангажман

Ваш Водич за маркетинг на YouTube за бизнис што законски не можете да го продавате преку Интернет

Бизнисмените мораат да се движат низ разни пречки кога маркетинг преку Интернет. Но, ако сте во една од категориите за шверц, тогаш маркетингот на Youtube станува особено тежок. Е мора да излезете со паметни начини

0 Коментари

Ние нудиме повеќе услуги за маркетинг на YouTube

Еднократни опции за купување без претплата или периодични плаќања

Карактеристики
 • Загарантирана испорака Загарантирана испорака
 • Резултати започнете во 24-72 часови Резултати започнете во 24-72 часови
 • Резултати започнете во 24-72 часови Резултатите продолжуваат сè додека не завршат
 • Не е потребна лозинка Не е потребна лозинка
 • Безбедно и приватно 100% безбеден и приватен
 • Гаранција за повторно полнење Гаранција за повторно полнење
 • Поддршка 24 / 7 Поддршка 24 / 7
 • Еднократно купување на големо - Нема повторување Еднократно купување на големо - Нема повторување
Карактеристики
 • Загарантирана испорака Загарантирана испорака
 • Резултати започнете во 24-72 часови Резултати започнете во 24-72 часови
 • Резултати започнете во 24-72 часови Резултатите продолжуваат сè додека не завршат
 • Не е потребна лозинка Не е потребна лозинка
 • Безбедно и приватно 100% безбеден и приватен
 • Гаранција за повторно полнење Гаранција за повторно полнење
 • Поддршка 24 / 7 Поддршка 24 / 7
 • Еднократно купување на големо - Нема повторување Еднократно купување на големо - Нема повторување
Карактеристики
 • Загарантирана испорака Загарантирана испорака
 • Резултати започнете во 24-72 часови Резултати започнете во 24-72 часови
 • Резултати започнете во 24-72 часови Резултатите продолжуваат сè додека не завршат
 • Не е потребна лозинка Не е потребна лозинка
 • Безбедно и приватно 100% безбеден и приватен
 • Гаранција за повторно полнење Гаранција за повторно полнење
 • Поддршка 24 / 7 Поддршка 24 / 7
 • Еднократно купување на големо - Нема повторување Еднократно купување на големо - Нема повторување
Карактеристики
 • Загарантирана испорака Загарантирана испорака
 • Резултати започнете во 24-72 часови Резултати започнете во 24-72 часови
 • Резултати започнете во 24-72 часови Резултатите продолжуваат сè додека не завршат
 • Не е потребна лозинка Не е потребна лозинка
 • Безбедно и приватно 100% безбеден и приватен
 • Гаранција за повторно полнење Гаранција за повторно полнење
 • Поддршка 24 / 7 Поддршка 24 / 7
 • Еднократно купување на големо - Нема повторување Еднократно купување на големо - Нема повторување
Карактеристики
 • Загарантирана испорака Загарантирана испорака
 • Резултати започнете во 24-72 часови Резултати започнете во 24-72 часови
 • Резултати започнете во 24-72 часови Резултатите продолжуваат сè додека не завршат
 • Не е потребна лозинка Не е потребна лозинка
 • Безбедно и приватно 100% безбеден и приватен
 • Гаранција за повторно полнење Гаранција за повторно полнење
 • Поддршка 24 / 7 Поддршка 24 / 7
 • Еднократно купување на големо - Нема повторување Еднократно купување на големо - Нема повторување
Карактеристики
 • Загарантирана испорака Загарантирана испорака
 • Резултати започнете во 24-72 часови Резултати започнете во 24-72 часови
 • Резултати започнете во 24-72 часови Резултатите продолжуваат сè додека не завршат
 • Не е потребна лозинка Не е потребна лозинка
 • Безбедно и приватно 100% безбеден и приватен
 • Гаранција за повторно полнење Гаранција за повторно полнење
 • Поддршка 24 / 7 Поддршка 24 / 7
 • Еднократно купување на големо - Нема повторување Еднократно купување на големо - Нема повторување
Карактеристики
 • Загарантирана испорака Загарантирана испорака
 • Резултати започнете во 24-72 часови Резултати започнете во 24-72 часови
 • Резултати започнете во 24-72 часови Резултатите продолжуваат сè додека не завршат
 • Не е потребна лозинка Не е потребна лозинка
 • Безбедно и приватно 100% безбеден и приватен
 • Гаранција за повторно полнење Гаранција за повторно полнење
 • Поддршка 24 / 7 Поддршка 24 / 7
 • Еднократно купување на големо - Нема повторување Еднократно купување на големо - Нема повторување
Карактеристики
 • Загарантирана испорака Загарантирана испорака
 • Резултати започнете во 24-72 часови Резултати започнете во 24-72 часови
 • Резултати започнете во 24-72 часови Резултатите продолжуваат сè додека не завршат
 • Не е потребна лозинка Не е потребна лозинка
 • Безбедно и приватно 100% безбеден и приватен
 • Гаранција за повторно полнење Гаранција за повторно полнење
 • Поддршка 24 / 7 Поддршка 24 / 7
 • Еднократно купување на големо - Нема повторување Еднократно купување на големо - Нема повторување
Карактеристики
 • Загарантирана испорака Загарантирана испорака
 • Резултати започнете во 24-72 часови Резултати започнете во 24-72 часови
 • Резултати започнете во 24-72 часови Резултатите продолжуваат сè додека не завршат
 • Не е потребна лозинка Не е потребна лозинка
 • Безбедно и приватно 100% безбеден и приватен
 • Гаранција за повторно полнење Гаранција за повторно полнење
 • Поддршка 24 / 7 Поддршка 24 / 7
 • Еднократно купување на големо - Нема повторување Еднократно купување на големо - Нема повторување
Карактеристики
 • Загарантирана испорака Загарантирана испорака
 • Резултати започнете во 24-72 часови Резултати започнете во 24-72 часови
 • Резултати започнете во 24-72 часови Резултатите продолжуваат сè додека не завршат
 • Не е потребна лозинка Не е потребна лозинка
 • Безбедно и приватно 100% безбеден и приватен
 • Гаранција за повторно полнење Гаранција за повторно полнење
 • Поддршка 24 / 7 Поддршка 24 / 7
 • Еднократно купување на големо - Нема повторување Еднократно купување на големо - Нема повторување
Карактеристики
 • Загарантирана испорака Загарантирана испорака
 • Резултати започнете во 24-72 часови Резултати започнете во 24-72 часови
 • Резултати започнете во 24-72 часови Резултатите продолжуваат сè додека не завршат
 • Не е потребна лозинка Не е потребна лозинка
 • Безбедно и приватно 100% безбеден и приватен
 • Гаранција за повторно полнење Гаранција за повторно полнење
 • Поддршка 24 / 7 Поддршка 24 / 7
 • Еднократно купување на големо - Нема повторување Еднократно купување на големо - Нема повторување
Карактеристики
 • Загарантирана испорака Загарантирана испорака
 • Резултати започнете во 24-72 часови Резултати започнете во 24-72 часови
 • Резултати започнете во 24-72 часови Резултатите продолжуваат сè додека не завршат
 • Не е потребна лозинка Не е потребна лозинка
 • Безбедно и приватно 100% безбеден и приватен
 • Гаранција за повторно полнење Гаранција за повторно полнење
 • Поддршка 24 / 7 Поддршка 24 / 7
 • Еднократно купување на големо - Нема повторување Еднократно купување на големо - Нема повторување
Карактеристики
 • Загарантирана испорака Загарантирана испорака
 • Резултати започнете во 24-72 часови Резултати започнете во 24-72 часови
 • Резултати започнете во 24-72 часови Резултатите продолжуваат сè додека не завршат
 • Не е потребна лозинка Не е потребна лозинка
 • Безбедно и приватно 100% безбеден и приватен
 • Гаранција за повторно полнење Гаранција за повторно полнење
 • Поддршка 24 / 7 Поддршка 24 / 7
 • Еднократно купување на големо - Нема повторување Еднократно купување на големо - Нема повторување
Карактеристики
 • Загарантирана испорака Загарантирана испорака
 • Резултати започнете во 24-72 часови Резултати започнете во 24-72 часови
 • Резултати започнете во 24-72 часови Резултатите продолжуваат сè додека не завршат
 • Не е потребна лозинка Не е потребна лозинка
 • Безбедно и приватно 100% безбеден и приватен
 • Гаранција за повторно полнење Гаранција за повторно полнење
 • Поддршка 24 / 7 Поддршка 24 / 7
 • Еднократно купување на големо - Нема повторување Еднократно купување на големо - Нема повторување
Карактеристики
 • Загарантирана испорака Загарантирана испорака
 • Резултати започнете во 24-72 часови Резултати започнете во 24-72 часови
 • Резултати започнете во 24-72 часови Резултатите продолжуваат сè додека не завршат
 • Не е потребна лозинка Не е потребна лозинка
 • Безбедно и приватно 100% безбеден и приватен
 • Гаранција за повторно полнење Гаранција за повторно полнење
 • Поддршка 24 / 7 Поддршка 24 / 7
 • Еднократно купување на големо - Нема повторување Еднократно купување на големо - Нема повторување
Карактеристики
 • Загарантирана испорака Загарантирана испорака
 • Резултати започнете во 24-72 часови Резултати започнете во 24-72 часови
 • Резултати започнете во 24-72 часови Резултатите продолжуваат сè додека не завршат
 • Не е потребна лозинка Не е потребна лозинка
 • Безбедно и приватно 100% безбеден и приватен
 • Гаранција за повторно полнење Гаранција за повторно полнење
 • Поддршка 24 / 7 Поддршка 24 / 7
 • Еднократно купување на големо - Нема повторување Еднократно купување на големо - Нема повторување
Услуги на YouTube За услугите на Инстаграм, посетете ја нашата веб-страница за партнери, MrInsta.com. Кликнете тука за да ги видите нивните услуги на Инстаграм
Размислете за купувачите на Instagram
Ние нудиме повеќе системи за плаќање на YouTube услуги за маркетинг
Карактеристики
 • Загарантирана испорака Загарантирана испорака
 • Резултати започнете во 24-72 часови Резултати започнете во 24-72 часови
 • Резултати започнете во 24-72 часови Резултатите продолжуваат сè додека не завршат
 • Не е потребна лозинка Не е потребна лозинка
 • Безбедно и приватно 100% безбеден и приватен
 • Гаранција за повторно полнење Гаранција за повторно полнење
 • Поддршка 24 / 7 Поддршка 24 / 7
 • Еднократно купување на големо - Нема повторување Еднократно купување на големо - Нема повторување
Услуги на YouTube За услугите на Инстаграм, посетете ја нашата веб-страница за партнери, MrInsta.com. Кликнете тука за да ги видите нивните услуги на Инстаграм
Купи Инстаграм Допаѓања
Ние нудиме повеќе системи за плаќање на YouTube услуги за маркетинг
Карактеристики
 • Загарантирана испорака Загарантирана испорака
 • Резултати започнете во 24-72 часови Резултати започнете во 24-72 часови
 • Резултати започнете во 24-72 часови Резултатите продолжуваат сè додека не завршат
 • Не е потребна лозинка Не е потребна лозинка
 • Безбедно и приватно 100% безбеден и приватен
 • Гаранција за повторно полнење Гаранција за повторно полнење
 • Поддршка 24 / 7 Поддршка 24 / 7
 • Еднократно купување на големо - Нема повторување Еднократно купување на големо - Нема повторување
Услуги на YouTube За услугите на Инстаграм, посетете ја нашата веб-страница за партнери, MrInsta.com. Кликнете тука за да ги видите нивните услуги на Инстаграм
Карактеристики
 • Загарантирана испорака Загарантирана испорака
 • Резултати започнете во 24-72 часови Резултати започнете во 24-72 часови
 • Резултати започнете во 24-72 часови Резултатите продолжуваат сè додека не завршат
 • Не е потребна лозинка Не е потребна лозинка
 • Безбедно и приватно 100% безбеден и приватен
 • Гаранција за повторно полнење Гаранција за повторно полнење
 • Поддршка 24 / 7 Поддршка 24 / 7
 • Еднократно купување на големо - Нема повторување Еднократно купување на големо - Нема повторување
Услуги на YouTube За услугите на Инстаграм, посетете ја нашата веб-страница за партнери, MrInsta.com. Кликнете тука за да ги видите нивните услуги на Инстаграм
Купете прилагодени хаштагови
Ние нудиме повеќе системи за плаќање на YouTube услуги за маркетинг
Карактеристики
 • Загарантирана испорака Загарантирана испорака
 • Резултати започнете во 24-72 часови Резултати започнете во 24-72 часови
 • Резултати започнете во 24-72 часови Резултатите продолжуваат сè додека не завршат
 • Не е потребна лозинка Не е потребна лозинка
 • Безбедно и приватно 100% безбеден и приватен
 • Гаранција за повторно полнење Гаранција за повторно полнење
 • Поддршка 24 / 7 Поддршка 24 / 7
 • Еднократно купување на големо - Нема повторување Еднократно купување на големо - Нема повторување
Услуги на YouTube За услугите на Инстаграм, посетете ја нашата веб-страница за партнери, MrInsta.com. Кликнете тука за да ги видите нивните услуги на Инстаграм
Купете ги прегледите на Инстаграм ролни
Ние нудиме повеќе системи за плаќање на YouTube услуги за маркетинг
Карактеристики
 • Загарантирана испорака Загарантирана испорака
 • Резултати започнете во 24-72 часови Резултати започнете во 24-72 часови
 • Резултати започнете во 24-72 часови Резултатите продолжуваат сè додека не завршат
 • Не е потребна лозинка Не е потребна лозинка
 • Безбедно и приватно 100% безбеден и приватен
 • Гаранција за повторно полнење Гаранција за повторно полнење
 • Поддршка 24 / 7 Поддршка 24 / 7
 • Еднократно купување на големо - Нема повторување Еднократно купување на големо - Нема повторување
Услуги на YouTube За услугите на Инстаграм, посетете ја нашата веб-страница за партнери, MrInsta.com. Кликнете тука за да ги видите нивните услуги на Инстаграм
Купете Инстаграм впечатоци
Ние нудиме повеќе системи за плаќање на YouTube услуги за маркетинг
Карактеристики
 • Загарантирана испорака Загарантирана испорака
 • Резултати започнете во 24-72 часови Резултати започнете во 24-72 часови
 • Резултати започнете во 24-72 часови Резултатите продолжуваат сè додека не завршат
 • Не е потребна лозинка Не е потребна лозинка
 • Безбедно и приватно 100% безбеден и приватен
 • Гаранција за повторно полнење Гаранција за повторно полнење
 • Поддршка 24 / 7 Поддршка 24 / 7
 • Еднократно купување на големо - Нема повторување Еднократно купување на големо - Нема повторување
Услуги на YouTube За услугите на Инстаграм, посетете ја нашата веб-страница за партнери, MrInsta.com. Кликнете тука за да ги видите нивните услуги на Инстаграм
Карактеристики
 • Загарантирана испорака Загарантирана испорака
 • Резултати започнете во 24-72 часови Резултати започнете во 24-72 часови
 • Резултати започнете во 24-72 часови Резултатите продолжуваат сè додека не завршат
 • Не е потребна лозинка Не е потребна лозинка
 • Безбедно и приватно 100% безбеден и приватен
 • Гаранција за повторно полнење Гаранција за повторно полнење
 • Поддршка 24 / 7 Поддршка 24 / 7
 • Еднократно купување на големо - Нема повторување Еднократно купување на големо - Нема повторување
Услуги на YouTube За услугите на Инстаграм, посетете ја нашата веб-страница за партнери, MrInsta.com. Кликнете тука за да ги видите нивните услуги на Инстаграм
Купи Инстаграм Коментари
Ние нудиме повеќе системи за плаќање на YouTube услуги за маркетинг
Карактеристики
 • Загарантирана испорака Загарантирана испорака
 • Резултати започнете во 24-72 часови Резултати започнете во 24-72 часови
 • Резултати започнете во 24-72 часови Резултатите продолжуваат сè додека не завршат
 • Не е потребна лозинка Не е потребна лозинка
 • Безбедно и приватно 100% безбеден и приватен
 • Гаранција за повторно полнење Гаранција за повторно полнење
 • Поддршка 24 / 7 Поддршка 24 / 7
 • Еднократно купување на големо - Нема повторување Еднократно купување на големо - Нема повторување
Карактеристики
 • Загарантирана испорака Загарантирана испорака
 • Резултати започнете во 24-72 часови Резултати започнете во 24-72 часови
 • Резултати започнете во 24-72 часови Резултатите продолжуваат сè додека не завршат
 • Не е потребна лозинка Не е потребна лозинка
 • Безбедно и приватно 100% безбеден и приватен
 • Гаранција за повторно полнење Гаранција за повторно полнење
 • Поддршка 24 / 7 Поддршка 24 / 7
 • Еднократно купување на големо - Нема повторување Еднократно купување на големо - Нема повторување
Карактеристики
 • Загарантирана испорака Загарантирана испорака
 • Резултати започнете во 24-72 часови Резултати започнете во 24-72 часови
 • Резултати започнете во 24-72 часови Резултатите продолжуваат сè додека не завршат
 • Не е потребна лозинка Не е потребна лозинка
 • Безбедно и приватно 100% безбеден и приватен
 • Гаранција за повторно полнење Гаранција за повторно полнење
 • Поддршка 24 / 7 Поддршка 24 / 7
 • Еднократно купување на големо - Нема повторување Еднократно купување на големо - Нема повторување
Карактеристики
 • Загарантирана испорака Загарантирана испорака
 • Резултати започнете во 24-72 часови Резултати започнете во 24-72 часови
 • Резултати започнете во 24-72 часови Резултатите продолжуваат сè додека не завршат
 • Не е потребна лозинка Не е потребна лозинка
 • Безбедно и приватно 100% безбеден и приватен
 • Гаранција за повторно полнење Гаранција за повторно полнење
 • Поддршка 24 / 7 Поддршка 24 / 7
 • Еднократно купување на големо - Нема повторување Еднократно купување на големо - Нема повторување
Карактеристики
 • Загарантирана испорака Загарантирана испорака
 • Резултати започнете во 24-72 часови Резултати започнете во 24-72 часови
 • Резултати започнете во 24-72 часови Резултатите продолжуваат сè додека не завршат
 • Не е потребна лозинка Не е потребна лозинка
 • Безбедно и приватно 100% безбеден и приватен
 • Гаранција за повторно полнење Гаранција за повторно полнење
 • Поддршка 24 / 7 Поддршка 24 / 7
 • Еднократно купување на големо - Нема повторување Еднократно купување на големо - Нема повторување
Карактеристики
 • Загарантирана испорака Загарантирана испорака
 • Резултати започнете во 24-72 часови Резултати започнете во 24-72 часови
 • Резултати започнете во 24-72 часови Резултатите продолжуваат сè додека не завршат
 • Не е потребна лозинка Не е потребна лозинка
 • Безбедно и приватно 100% безбеден и приватен
 • Гаранција за повторно полнење Гаранција за повторно полнење
 • Поддршка 24 / 7 Поддршка 24 / 7
 • Еднократно купување на големо - Нема повторување Еднократно купување на големо - Нема повторување
Карактеристики
 • Загарантирана испорака Загарантирана испорака
 • Резултати започнете во 24-72 часови Резултати започнете во 24-72 часови
 • Резултати започнете во 24-72 часови Резултатите продолжуваат сè додека не завршат
 • Не е потребна лозинка Не е потребна лозинка
 • Безбедно и приватно 100% безбеден и приватен
 • Гаранција за повторно полнење Гаранција за повторно полнење
 • Поддршка 24 / 7 Поддршка 24 / 7
 • Еднократно купување на големо - Нема повторување Еднократно купување на големо - Нема повторување
Карактеристики
 • Загарантирана испорака Загарантирана испорака
 • Резултати започнете во 24-72 часови Резултати започнете во 24-72 часови
 • Резултати започнете во 24-72 часови Резултатите продолжуваат сè додека не завршат
 • Не е потребна лозинка Не е потребна лозинка
 • Безбедно и приватно 100% безбеден и приватен
 • Гаранција за повторно полнење Гаранција за повторно полнење
 • Поддршка 24 / 7 Поддршка 24 / 7
 • Еднократно купување на големо - Нема повторување Еднократно купување на големо - Нема повторување
Карактеристики
 • Загарантирана испорака Загарантирана испорака
 • Резултати започнете во 24-72 часови Резултати започнете во 24-72 часови
 • Резултати започнете во 24-72 часови Резултатите продолжуваат сè додека не завршат
 • Не е потребна лозинка Не е потребна лозинка
 • Безбедно и приватно 100% безбеден и приватен
 • Гаранција за повторно полнење Гаранција за повторно полнење
 • Поддршка 24 / 7 Поддршка 24 / 7
 • Еднократно купување на големо - Нема повторување Еднократно купување на големо - Нема повторување
Карактеристики
 • Загарантирана испорака Загарантирана испорака
 • Резултати започнете во 24-72 часови Резултати започнете во 24-72 часови
 • Резултати започнете во 24-72 часови Резултатите продолжуваат сè додека не завршат
 • Не е потребна лозинка Не е потребна лозинка
 • Безбедно и приватно 100% безбеден и приватен
 • Гаранција за повторно полнење Гаранција за повторно полнење
 • Поддршка 24 / 7 Поддршка 24 / 7
 • Еднократно купување на големо - Нема повторување Еднократно купување на големо - Нема повторување
Карактеристики
 • Загарантирана испорака Загарантирана испорака
 • Резултати започнете во 24-72 часови Резултати започнете во 24-72 часови
 • Резултати започнете во 24-72 часови Резултатите продолжуваат сè додека не завршат
 • Не е потребна лозинка Не е потребна лозинка
 • Безбедно и приватно 100% безбеден и приватен
 • Гаранција за повторно полнење Гаранција за повторно полнење
 • Поддршка 24 / 7 Поддршка 24 / 7
 • Еднократно купување на големо - Нема повторување Еднократно купување на големо - Нема повторување
Карактеристики
 • Загарантирана испорака Загарантирана испорака
 • Резултати започнете во 24-72 часови Резултати започнете во 24-72 часови
 • Резултати започнете во 24-72 часови Резултатите продолжуваат сè додека не завршат
 • Не е потребна лозинка Не е потребна лозинка
 • Безбедно и приватно 100% безбеден и приватен
 • Гаранција за повторно полнење Гаранција за повторно полнење
 • Поддршка 24 / 7 Поддршка 24 / 7
 • Еднократно купување на големо - Нема повторување Еднократно купување на големо - Нема повторување
en English
X