Наплата и Политика за откажување на претплата

Прикажи ги нашите Поврат на средства страница за детали за повратните средства, како и откажување на вашата претплата.

Кои информации ги собираме?

Ние собираме информации од вас кога ќе се претплатите на нашиот билтен.

Кога нарачувате или се регистрирате на нашата веб-страница, како што е соодветно, можеби ќе треба да ја внесете вашата адреса за е-пошта или информации за кредитна картичка.

За што ги користиме вашите податоци?

Секоја од информациите што ги собираме од вас може да се користат на еден од следниве начини:

- Да се ​​процесираат трансакции

Вашите информации, без разлика дали се јавни или приватни, нема да бидат продадени, разменети, пренесени или дадени на која било друга компанија од која било причина, без ваша согласност, освен за изрична намена за доставување на купениот производ или услуга.

- Да испраќаме периодични е-пошта

Адресата за е-пошта што ја давате може да се користи за да ви испратиме информации, да одговорите на прашањата и / или други барања или прашања.

Како ги заштитуваме вашите информации?

Ние спроведуваме различни безбедносни мерки за одржување на безбедноста на вашите лични информации кога нарачувате

Ние нудиме употреба на безбеден сервер. Сите доставени чувствителни / кредитни информации се пренесуваат преку технологијата Secure Socket Layer (SSL) и потоа се шифрираат во нашата база на податоци за даватели на Платен провајдер само за да бидат достапни од оние кои се овластени со специјални права за пристап до таквите системи и се обврзани да ги чуваат информациите доверливи.

По трансакција, вашите приватни информации (кредитни картички, броеви за социјално осигурување, финансиски средства, итн.) Нема да бидат зачувани на нашите сервери.

Дали користиме колачиња?

Да (Колачињата се мали датотеки што една страница или нејзиниот давател на услуги ги пренесува на тврдиот диск на вашите компјутери преку вашиот веб прелистувач (ако дозволите) што им овозможува на страниците или системите на давателите на услуги да го препознаат вашиот прелистувач и да фаќаат и запомнат одредени информации

Ние користиме колачиња за да ни помогнеме да се запаметиме и да ги процесираме предметите во количката, да ги разбереме и зачуваме вашите преференции за идните посети и да собираме агрегатни податоци за сообраќајот на страницата и интеракцијата на страниците, така што ќе можеме да понудиме подобри искуства и алатки за во иднина.

Сите професионални и / или претпријатија и / или ВИП-набавки немаат право на поврат, строго спроведен. Ова се должи на тоа што е моментална услуга преку Интернет. Нашиот процесор за плаќање е заштитен и легален 100% и не треба да се наплатат без одобрение од клиенти за време на купувањето.

Имаме право да ја одбиеме услугата Subpals на корисниците кои го злоупотребуваат системот

Дали ние ги откриваме сите информации на надворешни страни?

Ние не продаваме, не тргуваме или на друг начин не ги пренесуваме на надворешните страни вашите лични податоци. Ова не вклучува доверливи трети лица кои ни помагаат да ракуваме со нашата веб-страница, да го водиме нашиот бизнис или да ве сервисираме, се додека тие страни се согласат да ги чуваат овие информации доверливи. Ние исто така можеме да ги објавиме вашите информации кога сметаме дека објавувањето е соодветно за да се придржувате до законот, да ги спроведуваме политиките на нашата страница или да ги заштитиме нашите или другите права, имот или безбедност. Меѓутоа, информациите за посетители кои не се лични за идентификација може да им се достават на други страни за маркетинг, рекламирање или други намени.

Трети лица линкови

Повремено, по наше дискреционо право, можеме да вклучуваме или да понудиме производи или услуги на трети страни на нашата веб-страница. Овие страници на трети страни имаат посебни и независни полиси за приватност. Затоа, немаме одговорност или одговорност за содржината и активностите на овие поврзани страници. Како и да е, ние настојуваме да го заштитиме интегритетот на нашата страница и да поздравиме какви било повратни информации за овие страници.

Интернет политика

Оваа политика за користење на Интернет на Интернет се однесува само на информациите собрани преку нашата веб-страница, а не за собраните информации преку Интернет.

Ваша согласност

Со користење на нашата веб-страница, вие се согласувате со нашите Услови за услуга на Интернет.

Промени во нашите Услови за услуга

Ако решиме да ги промениме нашите Услови за услуга, тие промени ќе ги објавиме на оваа страница.

en English
X